TOTUL DESPRE PORTURILE DIN ANTILELE OLANDEZE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 1335
ORANJESTAD - ARUBA
Pentru a oferi facilitati atragatoare pasagerilor doua noi Terminale de Croaziera unde veti gasi o varietate de magazine cu parfumuri, delicatese olandeze sau suveniruri. La mica distanta de terminalul Autoritatii Portuare veti gasi numeroase magazine cu obiecte de lux si electronice la preturi excelente. Cele mai bune plaje ale insulei sunt: Arashi Beach, Baby Beach, Eagle Beach, Palm Beach sau Surfside Beach si puteti ajunge la ele luand un taxi. Pretul taxiurilor este negociabil si de cele mai multe ori veti beneficia de un tarif foarte bun si de un taximetrist cu talente de ghid turistic.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 43
BONAIRE
Navele de croaziera vor ancora in portul din Kralendijk. Insula este o destinatie populara pentru scufundari si snorkeling. Nu ratati Parcul National Washington Slagbaai, plaja roz si admirati numerosele specii de pasari de pe insula.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 162
CURAÇAO

Curacao dispune de doua terminale de croaziera, primul la West Willemstad, la cateva minute de mers pe jos de centru si al doilea, Curacao Cruise Terminal, aflat la o distanta mica de mers pe jos de Podul Queen Emma, care leaga centrul business de artera destinata shoppingului. Curacao este cea mai mare din cele 6 insule care formeaza Antilele Olandeze. Influenta olandeza este prezenta in arhitectura si cultura orasului. Willemstad are numeroase strazi si zone aflate in Patrimoniul UNESCO. Pentru un tur al orasului luati trenuletul turistic din centrul istoric al orasului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 449
PHILIPSBURG - SAINT MAARTEN
Terminalul de croaziera este unul nou care poate adaposti pana la 6 nave in acelasi timp. Din teminal, sunt trei variante de a ajunge in centrul orasului, taxiul acvatic, mers pe jos 10 minute sau taxiul normal. Insula ofera intinderi mari de plaje, privelisti senzationale si variante bune de shopping.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 470
SABA
Fort Bay este principalul port al insulei, aici ancoreaza majoritatea navelor. In port sunt doua baruri si un restaurant adesea frecventate de turisti si locali. Bottom Saba este cel mai mare oras si capitala insulei, este un oras frumos, cu o arhitectura impresionanta si cu locuitori foarte prietenosi. Va puteti relaxa la plaja sau explora toata insula.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti