TOTUL DESPRE PORTURILE DIN BAHAMAS

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Harta Porturi Bahamas
FREEPORT
Toate navele care ajung in Freeport vor doca in portul industrial si de croaziera Lucayan, asezat in zona de vest a insulei Grand Bahama. Portul de croaziera Lucayan nu se afla in apropierea niciunui hotel sau atractii turistice. Zona centrala din Freeport se afla in jurul vechiului Port Lucaya. De la portul de croaziera drumul cu taxiul pana in centru dureaza aproximativ 10 minute si poate sa coste undeva in jur de $15. Puteti lua de asemenea si un microbuz din zona portului care costa aprox. $5 de persoana. Majoritatea acestor microbuze va vor lasa in fata Bazarului International.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Despre portul de croaziera: Great Stippup Cay
GREAT STIRRUP CAY
Great Stirrup Cay este prima insula privata din Bahamas detinuta din anul 1977 de catre linia NCL. Portul gazduieste cele 4 barci tender ale insulei care va vor duce la tarm. Great Stirrup Cay va ofera plaje cu nisip alb, palmieri maiestuoasi si ape calme si cristaline. Facilitatile pentru luatul mesei includ o statie de pregatire a pizzei, doua gratare, statii de mancare calda si rece, precum si fructe proaspete si paine. Veti gasi si doua baruri complet dotate. Cele patru pavilioane in care sunt gazduite va ofera mese de picnic cu o capacitate totala de 500 de persoane. Mancarea de pe insula este inclusa in tariful dumneavoastra de croaziera cu NCL.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 162
HALF MOON CAY
Half Moon Cay este cunoscuta si drept Insula San Salvador si este localizata intre Eleuthera si Insula Pisicii. Half Moon Cay este o insula privata detinuta de linia de croaziere Holland America care a achizitionat insula in anul 1997. Facilitatile dedicate pasagerilor de pe insula au fost dezvoltate pe o raza de 9.7 km cu scopul de a pastra intact cat mai mult din habitatul natural al animalelor. Printre activitatile de pe insula se numara inotul, scufundarile, jet-skiing, pescuit in apa adanca, parasailing, excursii cu barca cu fund din sticla sau plimbari prin natura. Pe insula veti gasi si terenuri de volei si baschet sau un circuit de fitness cu diferite statii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 449
NASSAU
Cheiul Prince George Wharf din apropierea pietei Rawson Square se afla chiar in inima orasului Nassau. Centrul orasului Nassau se afla la o distanta de 15 de mers de la cheiul unde docati. De indata ce coborati de pe nava la Prince George Wharf veti intra in coloratul centru pentru turisti Festival Place Welcome Center, construit sa semene cu un sat tipic de pe insula cu standuri care vand obiecte artizanale si bunatati tentante de pe insula precum tarte cu nuca de cocos sau ananas. Daca ajungeti aici intr-o zi de marti, vineri sau sambata atmosfera ed aici este condimentata cu muzica bahamiana. Tot in centru veti gasi si un ghiseu pentru tururi unde pasagerii pot primi informatii despre insula si excursiile disponibile, un oficiu postal si un centru de comunicatii cu un chiosc internet si conexiune Wi-Fi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 470
PRINCESS CAY
In acest port navele Princess ancoreaza si veti fi transportati la tarm cu nave tender care va vor lasa in portul Love Boat Marina (Vaporul Iubirii). Princess Cay este o peninsula retrasa aflata la aproximativ 30 de mile nautice fata de Nassau. Aproximativ 40 de acri de pamant sunt exclusiv rezervati pasagerilor liniei de croaziera Princess care detine aceasta insula. Activitatile insulei Princess incep si se incheie pe plaja. Inot, kayak, barca cu vasle, barca-banana (vizitati insula pentru a o descoperi!), snorkeling, jet-ski sau parasailing sunt doar unele dintre activitatile care va vor umple ziua intr-un mod extrem de agreabil. Copii beneficiaza de propriul loc de joaca si corabia piratilor la dimensiuni adaptate lor. Pasagerii cu suflet de explorator vor cauta cararile care duc spre varful Crow’s Nest, Laguna Mangrovelor sau Laguna Lookout.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti