TOTUL DESPRE PORTURILE DIN BELGIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul belgiei
In Antwerp navele de croaziera docheaza de-a lungul noului terminal, chiar langa fortareata “Het Steen”. Pasagerii pot debarca chiar in mijlocul centrului istoric bucurandu-se de comorile arhitercturii medievale, Brueghel, Rubens, ciocolata si beri faimoase belgiene.
Cheiul la care docheaza croazierele este situat in zona indepartata a portului, cam la 500 m de marea deschisa, dar si la aceeasi distanta fata de centrul orasului Oostende, astfel incat dumneavoastra sa puteti debarca chiar in inima citadelei.
Aici nava docheaza in portul Bruges-Zeebrügge, un port industrial, care insa ofera si niste facilitati pentru pasageri. Distanta fata de cel mai apropiat orasel, Blankenberg este de 2 km iar fata de Bruges este de 15 km. Autoritatea portuara va pun la dispozitie in cele mai multe cazuri un serviciu gratuit de shuttle de la nava si pana la iesirea din port. Exista si shuttle-uri pana la gara din Blankenberg de unde puteti lua un tren spre Bruges si acestea costa aprox. €6 pe sens. Un bilet de tren pana la Bruges costa aproximativ €3 pe sens iar trenurile circula in fiecare ora. Dimineata si seara ele circula mai frecvent - la fiecare 30 de minute. Durata drumului este de doar 15 minute. Exista si un tramvai de la intrarea in port si pana la gara din Blankenberg, care vine cu o frecventa de 10 minute iar un bilet costa aprox. €1. In cazul in care ati pierdut trenul, puteti lua autobuzul care pleaca tot din statia de tren.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti