TOTUL DESPRE PORTURILE DIN BULGARIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul bulgariei
Nessebar este o zona din patrimoniu UNESCO si un port de unde se poate ajunge foarte usor in oras (navele mai mari pot transporta pasagerii cu tenderul). Nessebar nu este accesibil pentru persoanele in scaun cu rotile, avand strazi pietruite. Orasul poate fi strabatut la pas, insa exista si mici trenulete care fac turul orasului in doar 10 minute, iar tariful este de aprox. €1.
Varna este singurul terminal pentru croaziere localizat in centrul orasului si aproape de Sea Garden (la 15 minute de mers pe jos) si de plaje. Atentie la taxi: puteti plati de 10 ori mai mult pretul unei curse. O cursa nu ar trebui sa coste mai mult de 20 leva oriunde ati dori sa ajungeti.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti