TOTUL DESPRE PORTURILE DIN INSULELE CAPULUI VERDE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
MINDELO SAO VICENTE
Mindelo Port este conectat cu Golful Mindelo printr-un crater vulcanic subacvatic. Distanta din port pana in oras este de 15 minute de mers pe jos. Putet alege si varianta unui shuttle, pretul unui bilet fiind 5 dolari. Mindelo este cel mai atractiv oras din insulele Capului Verde cu o arhitectura coloniala, strazi pavate, numeroase cafenele si restaurante si o viata de noapte activa. Vizitati Palatul Guvernatorului (Palacio do Governador) si Centrul National de Artizanat (Centro National de Artesanato).
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
INSULA PALMEIRA SAL
Portul principal al insulei este un port de pescuit, dar care incearca sa isi imbunatateasca infrastructura turistica. Santa Maria este locul unde se petrece toata actiunea, aici sunt resorturi, hoteluri, plaje si ape cristaline, ceea ce face ca destinatia sa fie una ideala pentru cei care vor sa se relaxeze. In orasul Esparagos, aflat la 4 km de aici gasiti magazine, restaurante si baruri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
PORTO NOVO - SAO ANTAO
Sao Antao este cea mai grandioasa insula a Capului Verde, cu munti si vai, fiind denumita adesea si “Elvetia Capului Verde”. Muntii care despart Santo Antao in doua, ajung la inaltimi de 1500 de metri. Va puteti plimba pe langa campurile cultivate cu trestie de zahar, bananieri sau arbori de cafea. In oras veti admira vechile cladiri coloniale sau va puteti aranja excursii cu masini inchiriate in imprejurimi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
PRAIA SAO TIAGO
Portul se afla la o distanta de 1 km de centrul vechi. Centrul orasului se afla pe un platou cu o priveliste minunata spre golf. Praia este capitala insulelor Capului Verde si este cel mai mare oras cu o populatie de 113.000 mii locuitori. Principalele puncte de atractie sunt localizate in Praca Alexandre Albuquerque. Vizitati Palatul Prezidential, Biserica Nossa Senhora da Graca si Palatul Culturii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti