TOTUL DESPRE PORTURILE DIN CHILE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
ANCUD
Navele de croaziera ancoreaza langa port, iar pasagerii vor fi transportati cu barcile tender la tarm. Ancud este localizat in arhipelagul Chiloe, si a fost fondat in 1767. In prezent portul este unul pentru pescuit, cu barci si casute colorate care se vad la orizont. Muzeul Regional Aurelio Borquez cuprinde ca exponate o serie de statui din piatra care reprezinta figuri din folclorul local. La oficiul de turism puteti opta pentru un tur la o colonie de pinguini sau o expeditie pitoreasca de cateva ore.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
ANTOFAGASTA
Navele de croaziera vor andoca la Portul Antofagasta, situat la aproximativ 3 km de centrul orasului. Taxiurilor le este interzis stationarea in port. Regiunea este binecuvantata cu cel mai senin cer din lume, mai putin de 20 de zile pe an sunt innorate. Ca puncte de interes, Centrul Istoric merita vizitat, aici veti vedea mai multe monumente si atractii, iar in Centro Urbano, centrul comercial, sunt magazine si restaurante. Marea parte a orasului poate fi parcursa pe jos.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
ARICA
Navele de croaziera andocheaza aproape de centrul orasului la o distanta de 1,5 km. Taxiurile sunt disponibile la iesirea din port. Arica se intinde de-a lungul dealului El Morro, unde a avut loc batalia din Razboiul Peruvian (1879-1893). Astazi dealul este declarat monument istoric national. Vizitati Muzeul Arheologic San Miguel de Azapa, care va prezinta istoria locului si are o colectie impresionante de mumii care s-au conservat foarte bine de-a lungul timpului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
COQUIMBO
Distanta din port pana in centrul orasului este de aproximativ 1,6 km. Taxiurile sunt disponibile la iesire, dar aveti grija sa va puneti de acord asupra tarifului. Orasul este o sursa a legendelor si datorita faptului ca in trecut a fost atacat de pirati care se presupune ca si-au lasat comorile aici. Punctele de atractie sunt: Plaza de Armas, Plaza Prat si Avenida Costanera si Muzeul si Casa Culturii si a Turismului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
GHETARUL PIO XI
Majoritatea navelor de croaziera se opresc aici doar pentru ca pasagerii sa admire cel mai mare ghetar din America de Sud. Pasagerii nu vor debarca in acest port.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 530
IQUIQUE
Navele de croaziera andocheaza aproape de centrul orasului. Punctele de atractie sunt: promenada Paseo Costanera, Calle Baquedano, Muzeul Regional, Turnul cu ceas Torre del Reloj de Iquique si Boya de la Esmeralda. Cea mai usoara modalitate de a ajunge la ele este sa mergeti pe jos, distantele dintre ele fiind relativ mici. Puteti imparti un taxi, tariful fiind de aproximativ 500 de pesos.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 468
INSULA CASTRO CHILOE
Pasagerii vor debarca in portul din Castro Chiloe, la o distanta de aproximativ 7 minute cu masina. La iesirea din port veti gasi taxiuri libere, doar aveti grija sa va puneti de acord cu soferul asupra tarifului. Orasul este unul foarte colorat si si-a pastrat frumusetile naturale inacte. Puteti opta pentru tururi in Parcul National Chiloe unde veti vedea leii de mare sau orasele vecine, Dalcahue, Acahi si Curaco de Velez.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3035
INSULA ROBINSON CRUSOE
Navele de croaziera vor fi ancorate in acest port, iar pasagerii vor fi transportati cu barcile tender la tarm. Insula isi poarta numele datorita naufragiatului Alexander Selkirk imortalizat in romanul lui Daniel Defoe. Intreaga insula este un paradis pierdut cu o flora si fauna de o diversitate imensa. Relaxati-va la plaja sau incercati sporturile acvatice scuba diving si snorkeling.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2451
PASAJUL GHETARULUI AMALIA
Navele de croaziera nu fac opriri aici, sunt doar in trecere pe langa ghetarul Skua din Parcul National Bernardo O’Higgins.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2575
PUERTO CHACABUCO
Navele de croaziera ancoreaza in golful Chacabuco si pasagerii sunt transportati cu barcile tender la tarm. Transferul de la nava la tarm se face in 15 minute. Orasul este destul de mic. Majoritatea pasagerilor se vor indrepta fie spre Puerto Aysen aflat la 17 km, fie spre orasul Coyhaique, aflat la 61 km.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2585
PUERTO MONTT
Navele de croaziera andocheaza la Debarcaderul Central in interiorul Canalului Tenglo. Distanta de aici pana in centrul orasului este de 20 de minute de mers pe jos. Puerto Montt este capatul autostrazii Pan America si inceputul fiordurilor, canalelor, insulelelor, vulcanilor si padurilor. In port si in centrul orasului se afla cate un oficiu de turism, iar de aici va puteti procura harti si organiza tururi si excursii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 731
PUERTO WILLIAMS
Navele de croaziera vor fi ancorate in acest port, iar pasagerii vor fi transportati cu barcile tender la tarm. Puerto Williams este cel mai sudic oras din Chile cu o populatie de sub 2500 de locuitori. Orasul are de oferit cateva atractii in afara ghetarului; Muzeul Martin Gusinde cu exponate ale indigenilor Yamana si Selknam care au trait demult in zona si Parcul Etnobotanic Omora.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3025
PUNTA ARENAS
Navele de croaziera andocheaza la Arturo Prat, la o distanta de 10-15 minute de centrul orasului de mers pe jos. Puteti alege si varianta taxiului pentru 8 dolari pe cursa.
Vizitati Muzeul Salesiano de Mayonino Borgatello, Centrul Cultural Braun-Menendez si urcati pe Cerro La Cruz, de unde veti admira privelistea impresionanta a intregului oras.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3224
TALCAHUANO
Pasagerii vor debarca la o distanta mica de mers pe jos de San Vincente si Talcahuano.
Talcahuano adaposteste relicva unei nave placata cu fier capturata in 1879, in timpul razboiului din Pacific. Faceti o plimbare pe promenada Ventana al Mar si vizitati Monumentul National Remolcado de Alta Mar Poderoso, Muzeul Hualpen si plajele Ramauntcho si Rocoto.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3234
VALDIVIA
Pasagerii vor ancora in Corral, iar de aici vor lua feribotul pana in port. Calatoria dureaza aproximativ 25 de minute. Din port aveti la dispozitie un autobuz care va transporta pana in centrul orasului in 15-20 de minute. Situat pe coasta in nordul Puerto Montt, Valdivia isi datoreaza farmecul imigrantilor germani care s-au stabilit aici. Vizitati muzeele si faceti plimbari pe plaje sau la gradinile botanice.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 499
VALPARAISO
Pasagerii vor debarca in port, iar de aici un shuttle gratuit ii transfera catre Terminalul de croaziera Muelle Prat, care se afla la o distanta foarte mica de centrul orasului. Unii pasageri aleg sa mearga in Vina del Mar, varianta mai eleganta a Valparaiso. Valparaiso este al treilea oras ca importanta din Chile, fiind totodata si unul din cele mai importante porturi. Valparaiso este si orasului lui Pablo Neruda, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in 1971. Nu plecati din Valparaiso fara sa faceti o vizita la casa acestuia.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti