croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN CHINA

Pentru a citi despre locatia porturilor de croaziera, mijloace de transport disponibile, servicii de shuttle, facilitati in terminal si multe altele, va rugam sa faceti click pe portul care va intereseaza din lista de mai jos.
Stacks Image 470
DALIAN
Portul Dalian este cel mai mare port de pasageri din China. Anual in port ajung mai mult de 5 milioane de pasageri. Bazandu-se pe avantajele geografice, portul s-a implicat in promovarea transportului de pasageri si nave Ro/Ro. Cu 10 locuri de stationare pentru nave, portul are 6 servicii interne catre Shanghai, Weihai, Yantai, Penglai, Tianjin si Changhai Islands si un serviciu international spre Incheon din Coreea de Sud, peste 40 de plecari si sosiri zilnic. Portul se afla in apropiere de oras. De regula, un shuttle gratuit circula pana la Zhongshan Square.
Stacks Image 2497
GUANGZHOU
Navele de croaziera andocheaza in portul Nansha, care se afla la distanta mare de oras. Pentru a ajunge in centru puteti lua un taxi sau transport organizat de linia de croaziera. Puteti sa va incepeti vizita la Muzeul Western Han Dynasty Nanyeu King Mausoleum, apoi dupa pranz vizitati Temple of Six Banyan Trees, iar in incheiere Shamian Island.
Stacks Image 2507
HAIKOU
Portul Haikou, situat in vestul suburbiei orasului Haikou, Provincia Hainan, se afla localizat in Golful Haikou. Pentru transport, folositi taxiurile, deoarece sunt ieftine si din plin. Asigurati-va atunci cand cumparati un ghid turistic sa fie actualizat si sa fie in limba chineza si engleza.
Stacks Image 2533
HONG KONG
Terminalul de pasageri este localizat chiar langa Kowloon Peninsula, aflat la o aruncatura de bat de Tsim Sha Tsui. La ora 8 PM aici are loc un spectacol de lumini cu laser, pe care il puteti urmari de la puntile superioare ale navei. Din Ocean Terminal se poate ajunge usor la reteaua de transport in comun ce include autobuze, metrou, taxiuri, trenuri. De la aeroport pana in terminal se poate lua trenul pana la statia Kowloon si apoi taxiul pana in Ocean Terminal sau direct taxiul.
Stacks Image 2543
QINGDAO
Terminalul de pasageri Qingdao este situat in Xingjian Road, la 3 km de centrul orasului. Transferul cu autobuzele shuttle este disponibil pana in centru. Pentru o plimbare prin oras puteti lua taxiul sau furgoneta. Ambele variante sunt ieftine si numeroase. Asigurati-va atunci cand cumparati un ghid turistic sa fie actualizat si sa fie in limba chineza si engleza. Un traseul simplu ar fi acesta: mergeti jumatate de ora pana la Zhan Bridge(piata Qingdao). Zhan Bridge este o extensie a drumului pana in mare.
Stacks Image 468
SANYA
Portul Sanya se afla in exteriorul Phoenix Island, o peninsula dintr-un grup de insule. Se poate merge si pe jos din port pana in oras (10 minute). Din terminalul de pasageri puteti cumpara un bilet pentru “electric car”(5 yuan/sens), care are statie aproape de un magazin universal si KFC. Seara, turnurile din Phoenix Island va vor surprinde cu un spectacol de lumini. Acele turnuri va vor arata harta lumii, parasutisti care coboara si alte lucruri uimitoare.

Stacks Image 530
SHANGHAI
Terminalul de pasageri se afla la 50 de minute distanta de aeroportul Pudong. Puteti lua Malev Train (merge cu peste 400 km / ora) din Pudong sau un taxi, avand grija ca aparatul de taxat sa fie pornit. Cea mai buna varianta de a vizita Shanghai este de a face un tur cu autobuzele hop on/hop off. Transportul in comun este excelent avand statiile si in limba engleza, iar anunturile din tren de asemenea. Asigurati-va atunci cand cumparati un ghid turistic sa fie actualizat si sa fie in limba chineza si engleza.
Stacks Image 2451
TIANJIN
Noul terminal de pasageri este localizat in zona portuara din sudul Dongjiang. Puteti lua taxiul sau transport pus la dispozitie de catre linia de croaziera. Beijing se afla la 90 km distanta. Daca va imbarcati sau debarcati din acest port si trebuie sa ajungeti la aeroport, trebuie sa va alocati mult timp pentru drum, din cauza cetei, a traficului. Statia de tren Tanggu este la 30-40 minute de port, de unde puteti lua un “tren glont” (320km / ora) pana la Beijing. Biletele se vand la un ATM din statia de tren, iar tariful este de aprox. $ 5 /persoana / sens. Un taxi din statia de tren Tianjin pana in port costa aprox. $10.
Stacks Image 2575
XIANMEN
Ferry Dock, Heping Dock si Hlishan Dock sunt porturile principale pentru pasageri. Puteti lua taxiul pana in centrul orasului Xiamen. De asemenea un autobuz turistic este disponibil, plecand din Ferry Dock, trece prin Xiamen si acopera o multime de atractii turistice faimoase si costa aprox. CNY 1 / persoana. Autobuze cu acoperisul deschis (atunci cand vremea permite acest lucru) va ofera un tur al orasului ce dureaza in jur de o ora. Acestea pleaca din statia People’s Conference Hall.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti