TOTUL DESPRE PORTURILE DIN CIPRU

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul ciprului
Terminalul de croaziera se afla foarte aproape de centrul orasului. Obiective turistice: Ruinele Kitium, Bustul de marmura al lui Zeno, vechile apeducte Kamares si lacul sarat Larnaca. Taxiurile sunt destul de ieftine in oras, asa ca puteti lua unul sa va plimbe in jurul insulei. Incercati preparatele culinare locale si faceti cumparaturi la pietele de aici.
Navele de croaziera andocheaza in portul din Limassol. Terminalul de croaziera are o suprafata de 3500 mp si foarte multe facilitati pentru turisti, magazine de duty-free, banci, ghiseu de informatii pentru turisti, cafenea, lounge, iar la iesire veti gasi taxiuri. Limassol este al doilea cel mai mare oras din Cipru si este renumit pentru productia de vin. Mergeti pe Plaja Ladies Mile, cea mai populara din zona pentru inot sau windsurfing. Optati pentru un tur cu vizite la Amfiteatrul Curium, Sanctuarul lui Apollo, Castelul Crusader si Casa Dionysus.
Navele de croaziera andocheaza in apropiere de centrul orasului. Farmecul orasului de coasta Paphos il reprezinta micutul port pitoresc cu restaurante cu specific pescaresc.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti