croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

NAVIGATI IN DUBAI, OMAN & EMIRATE CU SUPER-TARIFE CARE INCEP DE LA DOAR €270!

  • Emiratele Arabe, in frunte cu Dubai - cea mai stralucitoare stea de la malurile Golfului Persic, va ofera un avantaj unic: o destinatie exotica aflata la doar 4 ore de zbor, la un pret din ce in ce mai accesibil! O croaziera in Golful Persic merge mai departe de atat, dandu-va posibilitatea de a descoperi cu adevarat regiunea. Bineinteles ca Dubai este atractia principala si de aceea majoritatea navelor petrec aici 2 sau chiar mai multe nopti, transformand nava de croaziera in hotelul dumneavoastra care seara de seara va asteapta cu preparate delicioase si divertisment, insa pentru a simti cu adevarat farmecul oriental al Emiratelor, doar o croaziera va poate da posibilitatea de a naviga spre mai multe porturi la cele mai bune tarife.

    Astfel, daca va surade ideea de a vizita super-metropola Dubai, de ce sa nu alegeti o croaziera care pe langa Dubai va deschide poarta spre Abu Dhabi - capitala monetara, administrativa si petroliera a Emiratelor, Muscat - capitala Regatului Oman, Fujayrah - unul dintre cele mai traditionale din Emirate, Khasab - locul unde veti regasi Fiordurile lumii Arabe sau chiar si Regatul Bahrain? Mie mi se pare o idee buna! Mai jos alegerea va apartine!
    Andrada Munthiu Popescu Director de Comunicare
Stacks Image 104925
Suntem deschisi pentru dumneavoastra:
De Luni pana Vineri de la 09:30 la 19:00
Co-ordonatele noastre GPS:
Longitudine: 44.440338 / Latitudine: 26.117538
Luati legatura cu noi