TOTUL DESPRE PORTURILE DIN DANEMARCA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul regatului danemarca
Navele de croaziera andocheaza in Portul Central, la 5 minute de mers de centrul orasului. Aalborg este un oras al contrastelor in care pofta de viata se intalneste cu gastronomia sublima, iar vikingii Evului Mediu cu arta moderna. Vizitati Castelul Aalborghus, construit in 1550 de Regele Christian III si casutele pitoresti din secolul 17 din centrul orasului. Alte obiective turistice: Biserica Budolfi, Turnul Aalborgtårnet si Muzeul de Arta.
Aalborg este faimos si datorita distilatului danez Akvavit, fiind cel mai mare producator si exportator de akvavit.
Navele de croaziera andocheaza in apropiere de centrul orasului. Vizitati Centrul Medieval al orasului cu case care dateaza din 1645 si Flaskeskibssamlingen, muzeul cu vapoare in sticle cu o colectie impresionanta de 1700 de exponate. In Aeroskobing 36 de cladiri sunt considerate monumente nationale si au fost restaurate. Insula este accesibila doar cu feribotul, asa ca sunt foarte putine masini aici, ceea ce face ca atmosfera orasului sa fie una foarte linistita.
Navele de croaziera andocheaza in apropiere de centrul orasului, iar la obiectivele turistice importante se poate ajunge pe jos. Orasul a fost fondat de vikingi la sfarsitul primului mileniu, iar in 1100 deja devenise un port regional major. In prezent orasul este unul studentesc dar si un centrul comercial si educational foarte important. Vizitati Muzeul Aros aarhus Kuntsmuseum, Parcul Legoland sau faceti o excursie pana la insula Funen, locul de nastere al scriitorului Hans Christian Andersen.
Turistii vor putea ajunge in portul din Copenhaga cu unul din taxiurile din aeroport (aeroportul este situat de 11 km departare) sau cu transportul local. In port sunt doua terminale de croaziera, primul este Langelinie folosit pentru croazierele care fac doar opriri aici; distanta este de 30 de minute de mers pe jos. Al doilea terminal este Freeport Cruise Terminal, situat in nordul primului terminal, folosit pentru pasagerii care se imbarca intr-o croaziera. Statia de autobuz se afla la 5 minute de Terminalul Freeport, iar cea de tren la 10 minute. Copenhaga este un oras frumos cu cladiri din secolul 17-18, gradini elegante, promenade de-a lungul canalelor si stradute mici pietonale. Va puteti achizitiona online de la oficiul de turism Cardul Copenhaga care va asigura acces gratuit in 60 de muzee si atractii ale orasului sau transport gratuit cu trenul, autobuzul sau metroul. Va recomandam si o excursie cu unul din autobuzele panoramice hop on hop off, pentru a nu rata niciun obiectiv.
Pasagerii navelor de croaziera vor debarca in apropiere de centrul orasului. Faaborg este un oras foarte dragut cu un centru pitoresc cu magazine si restaurante. Faceti o plimbare pe strazile inguste si admirati arhitectura cladirilor. Pentru cei pasionati de munte, Alpii Danezi se afla la aproximativ 5 km de aici.
Pasagerii vor debarca in apropiere de centrul orasului. De la debarcader distanta este de 5 minute de mers pe jos. Pentru pasagerii care sunt transportati cu barcile tender la tarm, distanta este de 15 minute pe jos sau 2 minute cu masina. Vizitati Castelul Helsingborg sau faceti shopping pe strazile Kullagatan, Bruksgatan si Sodra Storgatan.
Terminalul de croaziera se afla in portul din Kalundeborg, distanta de aici pana in centrul orasului este de aproximativ 15 minute de mers pe jos. Kalundborg este o destinatie linistita, cu peisaje frumoase si mici sate in imprejurimi. Optati pentru excursii in Copenhaga, Roskilde sau Odense.
Navele de croaziera andocheaza la o distanta de 1.5 km de centrul orasului. Vizitati Gamle Stan (centrul istoric) cu stradutele sale de piatra si casutele de lemn colorate. Obiective turistice: Toldboden (cea mai veche cladire din oras), Teatrul Ronne, Citadela si Muzeul Ceramicii. Oficiul de turism se afla pe strada Nordre Kystvej 3.
Skagen este cel mai nordic oras al Danemarcei, si desparte Marea Nordului de Marea Baltica. Portul Skagen este cel mai mare port de pescuit din Danemarca. Mergeti in portul de agrement si incercati din preparatele pe baza de peste la unul din restaurantele de aici sau plimbati-va pe stradutele orasului si aflati lucruri interesante despre istoria fascinanta a locului.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti