TOTUL DESPRE PORTURILE DIN DOMINICA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
PORTSMOUTH
Pasagerii vor debarca la aproximtiv un kilometru de Portsmouth. Dominica este una din cele mai putin dezvoltate insule din Caraibe, de aceea si-a pastrat farmecul si frumusetile neatinse. Orasul Portsmouth nu are foarte multe de oferit, decat cateva magazine, dar puteti sa mergeti pe plajele de langa, sa exersati sporturi acvatice sau sa vizitati cascadele spectaculoase. Puteti sa aranjati si cu un sofer de taxi sa va transporte pe toata insula.

Stacks Image 499
ROSEAU
Navele de croaziera andocheaza la Terminalul Rosseau Cruise, in centrul capitalei, aproape de magazine, restaurante si mijloacele de transport. Oficiul de turism si Piata Centrala este aproape de port. Roseau este un oras foarte colorat cu strazi drepte si cladiri din piatra si lemn. Puteti opta si pentru un tur al insulei, taxiurile se pot inchiria de la iesirea din port.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti