TOTUL DESPRE PORTURILE DIN ESTONIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul estoniei
Un nou port a fost construit recent pentru a servi vaselor cu o lungime pana la 200 metri. Adancimea naturala a portului este suficienta pentru a primi cele mai mari nave de croaziera din Marea Baltica. Estonia are 1,502 insule si insulite, reprezentand 9% din suprafata terestra a tarii, iar regiunea Saare contine 6,5%. Multi straini care viziteaza Saaremaa sunt surprinsi de de natura diversificata, istoria fascinanta si atmosfera placuta si relaxanta. Localnicii si turistii iubesc la fel Saaremaa ca fiind o destinatie interesanta si recreativa cu atractii naturale fascinante si o multime de locuri de vazut. Si-a pastrat originalitatea datorita locatiei si izolarii, satele traditionale inca mai au cladiri cu acoperisul din paie si ziduri din piatra, iar localnicii inca mai poarta frumoasele costume nationate.
Vasele de croaziera andocheaza in Old City Harbor, la doar 500 metri de centrul orasului si 1 km de centrul vechi al orasului. Deoarece cea mai buna priveliste este de sus, puteti urca pana in varf, insa trebuie stiut ca drumul este plin de pietre, unde puteti vizita si fabrica de bere. Exista o multime de taxiuri si transport public langa docuri. In vechiul terminal C puteti gasi piata portului, unde pe langa fructe, legume, dulciuri si bomboane se gasesc si artizanat si bunuri de consum domestic. Aeroportul este localizat la 4 km de centrul orasului, iar autobuzul 2 pleaca din aeroport la fiecare 20 min catre port si centru. Tallinn, capitala Estoniei, este intradevar una din perlele Europei de Nord, la doar 70 km de Helsinki. In centrul istoric al orasului exista dealul Toompea, acoperit cu strazi pavate si pline de case medievale si alei, iar orasul de jos este inca incercuit de ruinele unui zid si o serie de parcuri bine intretinute. Ca variante de transport aveti taxiurile, multe si ieftine, unde trebuie sa va asigurati ca taximetrul este vizibil si merge si ca exista un card de inregistrare, autobuzele hop on/off, unde biletul este 10 euro sau tramvaiul pe patru rute, folosind acelasi bilet pentru toate mijloacele de transport. Acestea pot si cumparate de la chioscurile R-Kiosk, cu telefonul mobil pentru 1 euro, de la sofer cu 1,60 euro sau mai exista varianta seriei de 10 tichete pentru aprox. 8 euro sau un tichet valabil 24 ore pentru aprox. 4,50 euro.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti