croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN GUINEA

Stacks Image 470
CONARKY
Terminalul de croaziera se afla aproape de centrul Kaloum, cunoscut si sub numele de La Ville (centrul capitalei Conarky).Aceasta metropola este una zgomotoasa, in contrast cu celelalte zone pitoresti ale Guineii.In centrul orasului puteti vizita Palatul Natiunilor, Muzeul National, Piata Republicii si Catedrala St. Maria.In fata Palatului Prezidential se intinde strada Republicii (Avenue de la Republique), unde gasiti o varietate de restaurante si magazine.Pentru a scapa de frenezia urbana puteti face excursii cu barca spre Iles de Los sau cu masina in Dubreeka, la Muntele Kakoulima si Cascada Soumba.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
BISSAU
Vasele de croaziera nu pot acosta la docuri, asa ca veti fi transportati la tarm cu serviciul de tender. Guinea Bissau este o fosta colonie portugheza,care si-a castigat independenta destul de tarziu.
Atractiile turistice nu sunt numeroase, dar merita vizitate: portul Pidjiguiti, piata Bandim - Bissau, Palatul Prezidential, Fortul Fortaleza d’Amura si Muzeul Etnografic National. Pentru transport in oras, puteti imparti un taxi cu alti turisti la un pret rezonabil. Inainte de a calatori in Bissau Guinea, asigurati-va ca sunteti la zi cu vaccinurile impotriva febrei galbene, hepatitei A, tetanosului si febrei tifoide.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti