TOTUL DESPRE PORTURILE DIN HONDURAS

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
ROATAN
Terminalul de croaziera se afla pe partea sudica a Roatan-ului, la Coxen Hole, orasul cel mai mare si capitala a Insulelor Bay.
Navele de croaziera care apartin de Royal caribbean, Celebrity si NCL andocheaza la terminalul de croaziera de la Coxen Hole, in apropierea caruia se afla cateva magazine, o banca,o farmacie, restaurante, iar navele care apartin de Carnival, Princess, Costa, Holland America si Regent andocheaza la terminalul Mahogany Bay Cruise Center. Acesta include un Duty - Free, cateva magazine, restaurante si baruri.
Te poti bucura de plaje insorite, de snorkeling in ape cristaline sau te poti plimba sa admiri privelistea. Pentru transport, puteti alege taxiurile, dar negociati inainte plata transportului.
Inainte sa plecati de aici, nu uitati sa va achizitionati un vas de ceramica traditional Lenca de la vanzatorii locali sau din mega mall-ul din Portul Francez.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti