croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN INDIA

Stacks Image 470
BLAIR ANDAMANES
Navele de croaziera andocheaza in apropiere de centrul orasului. In portul Blair, capitala Insulelor Andaman si Nicobar, gasiti cateva restaurante, cafenele si magazine.Puteti vizita Muzeul Maritim Samudrika si ruinele Inchisorii Cellular.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
CHENNAI (MADRAS)
Terminalul de croaziera se afla in portul Madras, care este situat la aproximativ 5 km de centrul orasului.Este un terminal modern de 3200 mp cu magazine duty free, VIP lounge, exchange si vama.
In zona portuara se gaseste un bazar cu o varietate de produse indiene. Pentru a ajunge in centru puteti lua un taxi din apropierea portului.
Chennai, cunoscut si ca Madras, este capitala statului sudic Tamil Nadu, al partrulea cel mai mare oras din tara si a 34 a cea mai mare zona metropolitana din lume.Chennai este un oras in expansiune cu o cultura diversa. Principalele punctele de atractie sunt: Templul Sri Kapaleeswarar din secolul 8 cu o arhitectura in stil Dravidian; Parcul National Guindy, Fortul St. George, Planetarium Birla, Valluvar Kottam si basilica San Thome.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
KOCHI
Terminalul de croaziera se afla in Willingdon Island, acopera o arie de 1500 mp si are un magazin duty free, cafenea, camera de rugaciune si altele. Pentru a ajunge in centru, puteti opta pentru un taxi sau un tuk tuk la un pret rezonabil.
Kochi este cel mai important port din sudul Indiei, bucurandu-se de o pozitie strategica intre Europa si China.Orasul are influenta porugheza si veti gasi aici numeroase biserici portugheze, o sinagoga, cateva moschei si temple Hindu.
Nu trebuie sa ratati o vizita la Palatul Mattancherry construit de portughezi, la Muzeul de Istorie Kerala si o plimbare pe plaja.
Principalele centre de shopping sunt pe M G Road si Marine Drive, de aici va puteti cumpara condimente, obiecte artizanale sau bijuterii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
MANGALORE
Navele de croaziera vor ancora la aproximativ 3 mile de tarm, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm la terminalul New Mangalore, aflat la 10 km de oras. Pana in centru puteti ajunge cu un shuttle care va lasa direct la un shopping mall, iar de aici va puteti continua drumul cu taxiuri sau tuk tuk-uri.
Nu trebuie sa ratati o vizita la templele Kudroli Sri Gokarnanatheshwara, Kadri Sri Manjunatha si Mangaladevi, iar la 6 km de oras este turnul de veghe Boloor, realizat din piatra neagra. La 12 km de oras, la Pilikula, este un parc acvatic, o gradina zoologica, un centru de stiinte si tot aici ai parte de alte numeroase activitati.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
MORMUGAO, GOA
Terminalul de croaziera se afla la Mormugao Port. Cel mai important oras, Panjim, este la la o distanta de aproximativ 40 de km. Ajungeti acolo cu un taxi, dar puneti-va de acord asupra tarifului de la inceputul calatoriei.
Mormugao este portul principal al statului Goa si se afla fix in varful peninsulei.Panjim este un oras destul de mic, cu oameni prietenosi si o atmosfera placuta.Puteti vizita aici Muzeul Arheologic si plajele din impejurimi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 468
MUMBAI
Terminalul de croaziera se afla la Docul Ballard, aflat la o distanta de 10 minute de mers cu masina pana in centrul orasului.In afara terminalului taxiurile sunt mai ieftine, asa ca puteti lua de acolo unul, dar aigurati-va ca stabiliti tariful inaintea inceperii calatoriei.
Mumbai (Bombay) este un oras vibrant, prietenos si cu o istorie fascinanta.Puteti admira cladirile in stil victorian, printre care cladirea Universitatii Mumbai si a Bancii Centrale sau puteti vizita Galeria de Arta Jehangir, primaria sau Catedrala Anglicana St Thomas.
Pentru turul orasului va recomandam o excursie organizata, iar pentru transport sa alegeti intotdeauna taxiurile negre si galbene (sunt mai ieftine).
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 530
PORBANDAR
Navele de croaziera andocheaza in apropiere de centrul orasului.
Porbandar este un oras cu o arhitectura suberba, cu cladiri din piatra cu zidarie facuta din cenusa.Aici s-a nascut Mahatma Ghandi, si tot aici puteti vizita si un muzeu dedicat lui si sotiei sale sau templul Sudama.Faceti o plimbare pe plaja pentru a vedea pasarile flamingo si mergeti la cumparaturi in “Orasul Alb” (White City).
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti