TOTUL DESPRE PORTURILE DIN INSULELE FALKLAND

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
INSULA BARREN
Este o zona arida si nelocuita de oameni, insa exista o mica populatie de capre. De asemenea, mai exista si pasari, lilieci precum vulpi-zburatoare si cateva specii de rozatoare cum ar fi sobolanii care sunt recunoscuti pentru supravietuirea in conditii dure.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
CARCASS
Deoarece vasele de croaziera nu pot andoca aici, pasagerii vor fi transportati la mal. Este una dintre cele mai pitoresti insule exterioare, iar in cei peste 100 ani de ocupare a avut doar trei proprietari, iar absenta pisicilor si sobolanilor au transformat luxuriantele si bine organizatele garduri vii si copacii intr-o casa atractiva pentru multe pasari mici cum ar fi pitulicea Cobb, scatiul negru sau sturzul insulelor Falkland. Plajele nisipoase, dealurile si stancile joase sunt niste platforme superbe de unde sa privesti multitudinea pasarilor care fie de imperecheaza fie se hranesc in jurul insulei Carcass. Sunt inclusi si pinguinii Gentoo si Magellanic, rata galbena si rata zburatoare, stoicarul Magellanic, cormoranul de stanca, pasarile caracara si soimul cu spate rosu.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
INSULA WESTPOINT
Deoarece vasele de croaziera nu pot andoca aici, pasagerii vor fi transportati la mal. Cunoscuta si ca Insula Albatrosului, are o suprafata mai mica de 15 km patrati si este folosita ca ferma de oi. Viata salbatica a insulei include pinguini de stanca rockhopper, albatrosii maniosi si delfinii Commerson.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
NEW ISLAND
Deoarece vasele de croaziera nu pot andoca aici, pasagerii vor fi transportati la mal. Insula New Island este cea mai sud-estica insula din Falklands si are aproximativ 13 km lungime si 800 metri latime. Peisajul insulei seamana cu cel al Sotiei, fiind deluroasa, maturata de vant si acoperita cu iarna maronie inalta si turbarii. Nu are copaci specifici, ci doar cativa arbusti si tufisuri. Desi insulele sunt la fel de aproape de Polul Sud cum este Londra de Polul Nord, aici climatul este temperat si ninge rar, iar cand se intampla zapada nu rezista.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
STANLEY
Deoarece vasele de croaziera nu pot andoca aici, pasagerii vor fi transportati la mal in 25 minute cu barci Zodiac. Stanley este capitala Insulelor Falkland, un oras mic unde puteti vizita Muzeul Insulelor Falkland si Catedrala Bisericii lui Hristos, cea mai sudica pozitionata catedrala din lume. Bolta din fata catedralei este confectionata din mandibulele a doua balene albastre. La 15 minute de mers cu masina in afara orasului, drum care poate fi aranjat cu taxi, exista golfuletul Gypsy Cove, de obicei primul loc unde turistii se pot intalni cu pinguinii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti