TOTUL DESPRE PORTURILE DIN INSULELE FAROE

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
KLAKSVIK
In Klaksvik xista trei posibilitati de debarcare:

1. North Harbour cu o lungime de 317 m si o adancime de 12 m, situat la 20 minute de mers pe jos de centrul orasului
2. Nordborg cu o lungime de 166 m si o adancime de 8 m, situat la 5 minute de centrul orasului
3. Kosin cu o lungime de 270 m si o adancime de 8 m, situat la 10 minute de centrul orasului

Klaksvik ofera un serviciu excelent de transport gratuit cu autobuzul catre si de la nava de croaziera si centrul turistic informational din oras. Autobuzele rosii sunt multe si foarte frecvente, iar drumul dureaza cateva minute. Este capitala Insulelor Nordice si ofera toate facilitatile unui oras, inspirand un sentiment tangibil de bunastare si multumire. Este situata in jurul unui golf bine protejat si este principalul port de pescuit din Insulele Feroe. Vizitati magnifica biserica din piatra Christianskirkjan, o minune arhitecturala, dar si cea mai mare din Insule si The Chemistry, un fost laborator chimic unde sticlele si uneltele chimice inca sunt la locul lor. Suvenirurile includ haine de lana, pasari impaiate, ceramica, articole de lemn, bijuterii, muzica, timbre si postere.
Stacks Image 2497
THORSHAVN
Portul este situat chiar in centrul orasului. Tórshavn este de departe cel mai mare oras al Insulelor Feroe si capitala. Este un amestec incantator de nou si vechi. In zona din jurul portului, denumita Tinganes, este localizat guvernul, fortareata Skansin si centrul vechi. Micutele si dragutele case au fost renovate de-a lungul ultimilor ani iar zona s-a transformat intr-un loc comfortabil unde oamenii vor sa locuiasca. La 5 minute de mers de port este centrul-orasului Vaglio, unde este si parlamentul feroez, Løgtingio si in apropiere sunt magazine, restaurante, hoteluri si un cinema, iar la alte 5 minute de mers exista SMS, un centru comercial modern, cu o multime de magazine, banci si restaurante. Un tur cu taxiul este aproximativ 60-70 euro / ora iar in 2 ore poti vedea majoritatea atractiilor insulei. Sistemul de transport public local include autobuze de culoare albastra si rosie catre majoritatea zonelor, iar orarul il puteti obtine de la oficiul turistic sau de la statia centrala.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti