TOTUL DESPRE PORTURILE DIN ISLANDA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
AKUREYRI
Navele de croaziera se opresc la Docul Oddeyrarbryggja, situat la 1 km de centrul orasului.
Akureyri este centru administrativ si comercial al nordului Islandei.Puteti vizita cea mai nordica Gradina Botanica, muzee si magazine.In fiecare vara de la inceputul lui Iunie pana la sfarsitul lui August, aici are loc Festivalul de Arta si Cultura cu numeroase reprezentatii, expozitii si concerte.
La o ora distanta puteti opta pentru o excursie la lacul Myvatn cu complexul spa Myvatn Nature Baths sau pentru cea mai spectaculoasa cascada din Islanda The Gooafoss, Cascada Zeilor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
DJUPIVOGUR
Vasele mici docheaza in apropierea satului, iar cele mari sunt anorate in fiorduri, calatorii find transportati cu serviciul de tender la tarm.
Acest satuc de pescari are o istorie bogata in comert, care dateaza din 1589.Nu ratati o vizita la Langabud, o casa de barne construita in 1790, care gazduieste si muzeul local al Folk-ului sau o calatorie pana la Vatnajokull, cel mai mare ghetar din Europa.
In centru gasiti cateva restaurante, cafenele si magazine artizanale.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
GRUNDARFJORDUR
Terminalul de croaziera se afla in portul Grundarfjordur.Aici navele pot acosta de-a lungul cheiului sau pot ancora in fiorduri.
Oraselul este construit in jurul portului si are o comunitate de 960 de persoane.Aici puteti vizita cateva magazine cu produse handmade si produse locale sau restaurantele traditionale. Iar de aici, puteti merge in peninsula Snaefellsnes unde este Parcul National Snaefellsjokull.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
HEIMAEY - INSULELE WEST MEN
Terminalul de croaziera se afla in portul din Heimaey de pe Insulele West Men. Vestmannaeyjar (Insulele West Men) sunt situate la 10 de km de coasta de sud. Arhipelagul este constituit din 15 insule, iar Heimaey este cea mai mare si cea mai populata.
In 1973 un vulcan a erupt pe insula, iar dupa 5 luni de eruptie, insula s-a marit cu 20 % si un nou munte, Eldfell, s-a format.
Din Heimaey va puteti achizitiona un pulover cu modele traditionale sau puteti merge la Surtsey, in apropiere, o zona protejata si cea mai nou formata insula din lume prin eruptia sub oceanica.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
ÍSAFJÖRDUR
Navele de croaziera mai mici vor andoca in centrul orasului, iar cele mari vor ancora in apropiere, pasagerii find transportati cu serviciul de tender la tarm.
Portul Isafjordur este cel mai mare port din regiunea de vest a Islandei si al treilea cel mai aglomerat port de croaziere din Islanda.
Orasul este situat intr-un fiord, Skutulsfjörður iar o calatorie de 80 de km in imprejurimi te duce in Golf care cuprinde alte numeroase fiorduri mai mici.
Din oras, puteti merge intr-o excursie cu vaporul pana in insula Vigur, la 30 de km de Ísafjörður, casa unei colonii de 3500 de cuiburi de rate.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 468
REYKJAVIK
Pentru navele de croaziera mai mici, terminalul se afla in centrul orasului in Vechiul Port, iar pentru cele mari, terminalul se afla de 2 km de centrul orasului.Pentru a ajunge in centru, puteti alege un shuttle la un tarif normal.
In oras, ca puncte de atractie, aveti la alegere o varietate de muzee, galerii, cafenele, restaurante si magazine, iar distanta dintre ele o puteti parcurge pe jos, orasul fiind destul de mic.
Puteti opta pentru excursii organizate in oras, sau in afara orasului pentru a vizita Cascada Gullfoss, gheizerele sau apele minerale din Blue Lagoon.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 530
SEYDISFJÖRDUR
Portul Seydisfjordur are un terminal modern de croaziera, care se afla la un km de centrul orasului.
Seyðisfjörður pretinde a fi cel mai mic oras cosmopolit din lume cu o populatie de 750 de locuitori.Aici puteti admira arhitectura cladirilor, care au fost importate din Norvegia intre 1895-1922 sau puteti vedea cei doi munti cu altitudini de 1000 de m, Strandartindur si Bjolfur, si raul Fjaroara, care se revarsa in 25 de cascade in laguna, la capatul fiordului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti