TOTUL DESPRE PORTURILE DIN KIRIBATI

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
KIRITIMATI - INSULA CRACIUNULUI
Pasagerii navelor de croaziera vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm. Kirimati sau Insula Craciunului este un atol de corali dn Pacificul Central si parte a Republicii Kiribati.
In ultima perioada a devenit o locatie populara printre destinatiile navelor de croaziera. Se recomanda pescuitul, devenit traditie si scufundarile. Se pot organiza tururi pe insula sau puteti inchiria o bicicleta sa va plimbati singuri. Moneda oficiala este dolarul australian.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
TABUAERAN - INSULA FANNING

Pasagerii navelor de croaziera vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm.
Relaxati-va pe plaja sau explorati insula, afland informatii despre cultura locala. Linia de croaziere NCL dispune de o plaja privata, Plaja Napali, una din cele mai frumoase plaje din toata lumea. Aici puteti incerca snorkeling si diving, puteti face o plimbare cu ski jetul sau canoe sau cel mai bine sa contemplati la frumusetile pamantului cu un cocktail cu rom alaturi. Moneda oficiala este dolarul austalian.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti