TOTUL DESPRE PORTURILE DIN LIBIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 2817
AL KHUMS
Al Khums este un port nou, dar inca in constructie, aflat la o distanta de 10 minute de oras. Recomandam noastra este sa optati pentru excursii organizate, iar una din variante presupune vizitarea fostului oras roman, Leptis Magna.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2830
TRIPOLI
Pasagerii vor debarca in portul din Tripoli, aflat la o distanta de aproximativ 100 de m de oras. Centrul orasului este recomandat de vazut pe jos, incepeti de la Square Green, treceti pe langa catedrala construita de italieni in 1928 si apoi pe langa Palatul Poporului.
Centrul istoric a ramas neatins de turismul in masa, si desi, numarul vizitatorilor cresc de la an la an, medina isi pastreaza aerul oriental. Vizitati moscheele, Castelul Assaraya al-Hamra si Muzeul Jamahiryia.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti