croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN MADAGASCAR

Stacks Image 470
ANTSIRANANA - DIEGO SUAREZ
Pasagerii vor debarca aproape de centrul orasului. Diego Suarez, in prezent cunoscut sub numele de Antisiranana. Orasul este unul modern, dar nu foarte populat. Zona este cunoscuta pentru produsele pe baza de peste si obiectele artizanale din corn de zebu. Puteti opta pentru excursii organizate in orasul Joffre sau in Rezevatia Naturala Roussets, pe Muntele Amber.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
NOSY BE - HELL VILLE
Pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm. Portul se afla la 3 km de oras, puteti ajunge in centru cu un shuttle sau taxi. Daca alegeti varianta taxiului, negociati dinainte pretul. Cea mai mare insula a Madagascarului, Nosi Be, se bucura de plaje infinite, ape cristaline, paduri verzi si lacuri vulcanice. Nosi Be este un paradis unde va puteti relaxa sau explora imprejurimile.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
TAOLAGNARO - FORT DAUPHIN
Pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm. Orasul se afla la o distanta destul de mica de port, doar ca, daca alegeti varianta sa mergeti pe jos, trebuie sa stiti ca aveti de urcat un deal. Puteti alege si varianta taxiurilor din fata portului. Fort Dauphin este cel mai vechi oras din Madagascar si o destinatie populara datorita excursiilor spre Rezervatia Berenty sau Padurea Spinoasa.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
TAOMASINA
Pasagerii debarca in portul din Taomasina, aflat la 1,6 km de centrul orasului. Va recomandam taxiurile sau ricsa traditionala pousse-pousse, nu va aventurati pe jos, si aveti grija sa nu aveti in posesie sume mari de bani, furturile sunt destul de frecvente aici.
Portul este cel mai mare port din tara, fiind foarte aglomerat, si ofera turistilor o varietate mare de baruri, restaurante si hoteluri. Desi orasul are foarte multe plaje, adesea apar rechini destul de aproape, asa ca pentru inot, mai bine alegeti varianta piscinei de la hotel. Vizitati pietele pentru produsele locale si mirodenii.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti