TOTUL DESPRE PORTURILE DIN MALTA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 3283
LA VALETTA
Pasagerii vor debarca in portul din Valletta, aflat la 20 de minute de mers pe jos de centrul orasului. In port gasiti taxiuri cu preturile afisate, asa ca le puteti lua cu incredere.
In Malta sunt foarte multe de vazut. Un exemplu ar fi templele megalitice din 3000 I.C. presupuse ca fiind cele mai vechi structuri din lume.
Valletta este un oras cu strazi colorate si cu multe atractii (Catedrala St. John, Palatul Parlamentului, Palatul Castille etc). Optati pentru un tur in autobuzele hop-on hop-off si vizitati Mdina, fosta capitala a insulei.
Stacks Image 3296
MAGARR GOZO
Orasul Gozo ofera doua porturi pentru croaziere, Mgarr si Xlendi. Din ambele, pasagerii sunt transportati cu serviciul de tender pana la debarcader. Puteti ajunge in Victoria (capitala insulei Gozo) cu autobuzul sau taxiul.
Vizitati Cittadella si Catedrala din Victoria sau luati un tur cu unul din autobuzele hop-on hop-off. Gozo este o destinatie populara, dar destul de linistita, frecventata de multe cupluri de britanici si germani.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti