croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN NAMIBIA

Stacks Image 2973
LUDERITZ
Portul se afla aproape de centrul orasului, pasagerii pot ajunge pe jos pana acolo.
Obiective turistice: resedinta Goerke-Haus, Biserica Luterana si Dias Point. Se pot opta si pentru excursii in Kolmanskop sau Bogenfels.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 470
WALVIS BAY
Navele de croaziera vor ancora in portul din Walvis Bay. In centrul orasului puteti ajunge cu un taxi. Orasul a fost in principal construit in jurul portului, iar centrul orasului este destul de mic, se poate parcurge pe jos. Vizitati muzeele locale, laguna sau statiunea Swakopmund aflata la o distanta de aproximativ 40 de km, fosta colonie germana cu influente bavareze.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti