TOTUL DESPRE PORTURILE DIN OMAN

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 2817
KHASAB MUSANDAM
Terminalul de croaziera se afla la o distanta de 5 km de oras. Portul asigura un serviciu de transport shuttle catre centrul orasului intre orele 8AM-1PM si 4PM-5PM. Peste tot pe unde veti merge in Oman, este extrem de curat, iar localnicii sunt foarte prietenosi.
Optati pentru excursii organizate cu vaporasul pentru a vedea zona si fiordurile Omani sau relaxati-va la plaja.
Stacks Image 2830
MUSCAT
Terminalul de croaziera se afla la o distanta de 6 km de centrul Muscat. La iesirea din port sunt diponibile taxiuri care va vor transporta pana in centru. Tariful este de 20 de euro pe ora pentru primele trei ore. Muscat este capitala sultanatului tarii Oman. Orasul are o arhitectura cu stiluri arabe, indiene, africane si europene. Obiective turistice: Fortul Al Jalali si Al Mirani, Palatul Regal Qasr Al Alam si Moscheea Sfanta. Zonele cu restaurante si magazine sunt Corniche si Muttrah Souk.
Stacks Image 2843
SALALAH
Terminalul de croaziera se afla la o distanta de 15 minute cu masina de centrul orasului. Puteti opta pentru taxiurile aflate la iesirea din port sau pentru serviciul de transport shuttle daca va este pus la dispozitie de linia de croaziera. Salalah este al doilea cel mai mare oras din Oman si este un oras cu o istorie si cultura bogata si isi pastreaza traditiile si in prezent. Obiectivele turistice sunt foarte putine, Palatul Sultanului si cateva moschei. In rest va puteti plimba prin Haffa, centrul vechi, sau puteti opta pentru o excursie in Nabi Ayyub sau Mughsail.
Stacks Image 2858
SUR
Terminalul de croaziera se afla in portul din Sur, aflat la periferia orasului. Taxiurile sunt disponibile la iesirea din port. Sur este un oras linistit. Faceti o plimbare prin centrul pentru a descoperi frumusetile de aici sau vizitati muzeele si atractiile locale.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti