TOTUL DESPRE PORTURILE DIN PORTUGALIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 3152
LEIXOES
Portul este amplasat relativ aproape de centrul orasului Porto, la 8 km de acesta si se poate ajunge usor traversand un pod mobil catre cartierul Matosinhos, dupa care exista varianta metroului sau puteti lua un taxi in schimbul sumei de aproximativ €10. Ca variante de relaxare aveti la dispozitie numeroase cafenele si restaurante care va ofera o experienta culinara cu mancaruri traditionale si vinuri specifice zonei. De asemenea puteti merge la cumparaturi, orasul fiind recunoscut pentru argintariile si marochinariile sale.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2451
LISABONA
Portul este amplasat la o distanta de o ora de mers pe jos de centrul istoric al orasului Lisabona. Ca variante de transport exista tramvaie, metrou, un transport subteran sau autobuze cu ajutorul carora puteti face si un tur al orasului in schimbul sumei de 15 euro. Pentru a vizita si imprejurimile Lisabonei aveti la dispozitie taxiuri la preturi rezonabile. Restaurantele va ofera o gama foarte larga de mancaruri, de la bucataria traditionala la influente culinare din toata lumea, in timp ce consumatorii de peste si fructe de mare vor fi cu siguranta foarte multumiti. Baixa este cartierul principal al orasului dedicat shoppingului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 731
FUNCHAL, MADEIRA
Portul este amplasat la o distanta de 15-20 minute de mers pe jos de centrul orasului Funchal, capitala insulei Madeira. In ceea ce priveste mijloacele de transport aveti varianta taxiurilor, care va costa €7.50 pentru o cursa din port si pana in centrul orasului, autobuze care fac turul orasului si o vizita in imprejurimi in schimbul sumei de €15, sau puteti inchiria o masina personala la un pret decent. Strazile cu magazine dedicate cumparaturilor sunt bine amplasate si aranjate, cu resaurante si cafenele de-a lungul lor, dar nu uitati sa vizitati si piata centrala, unde veti gasi numeroase mancaruri pe baza de peste, si vinuri locale.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3035
PORTIMAO
Portul este amplasat pe raul Arade, unde vasele mari nu pot acosta astfel ca pasagerii sunt debarcati in larg si transportati apoi in centrul orasului Portimao. Portul este potrivit pentru cumparaturi, oferind haine din piele, obiecte confectionate din cupru sau portelan pictat manual, dar si comori gasite si puse la vanzare, fiind vizitat frecvent inca din antichitate de pirati. Din punct de vedere al experientei culinare, trebuie incercate sardinele pe gratar, asezonate cu sare de mare si servite langa un pahar de vin, mancarea specifica zonei. In imediata apropiere a orasului este cosmopolitul resort Praia da Rocha ce iti poate oferi o gama interesanta de activitati, locul fiind faimos pentru viata de noapte.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3178
PONTA DELGADA - SAO MIGUEL, INSULELE AZORE
Este situat la o distanta de 10 minute de mers pe jos de oras. Ponta Delgada este cel mai mare oras din Insulele Azore cu cea mai mare concentrare de turisti de pe intreaga insula. Este un oras dedicat afacerilor, cu o mare varietate de hoteluri, complexe rezidentiale si restaurante pentru fiecare buzunar. Turul orasului se poate face cu taxi, autobuzele panoramice, un tren care circula de-a lungul strazilor sau chiar cu trasuri trase de cai. Printre atractiile turistice ale zonei se regaseste Sete Cidades, un crater de vulcan care gazduieste 2 lacuri, unul de culoare albastra si unul de culoarea smaraldului. Ca variante de facut cumparaturi sau relaxare aveti mall-ul Centro Comercial Solmar, un hypermarket cu un cinematograf si o piata.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti