TOTUL DESPRE PORTURILE DIN HAWAII

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
HILO
Pasagerii sunt asteptati, de regula, cu dansuri si muzica hawaiiana in Portul Hilo, care se afla la cateva minute distanta de centru. Pentru a ajunge in Keaukaha Market, puteti lua autobuzul “Hele on Bus”, tariful fiind de doar $1. O cursa cu taxiul pana in centrul Hilo costa $12-16. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
HONOLULU - OAHU
Majoritatea vaselor de croaziera care opresc in Tobago, andocheaza in terminalul de croaziere Scarborough, situat in centrul orasului, insa unele ancoreaza in puctul vestic al insulei si transporta pasagerii la Pigeon Point (“punctul pescarusului”), la 13 km de oras, unde sunt plajele pline cu palmieri si cateva resorturi hoteliere. In interiorul terminalului exista magazine duty-free, artizanat, magazine de muzica, tur-operatori si un oficiu turistic, iar imediat in afara cladirii, este un atelier de inghetata si un pub micut. Turismul este concentrat in sudul insulei, in jurul Crown Point, Store Bay, Pigeon Point, si Buccoo Reef, reciful de corali, iar plajele idilice sunt Castara, Bloody Bay si Englishman’s Bay, unde se pot face scufundari. Puteti vizita fortaretele Fort James si Fort King George, care gazduieste si un muzeu si un centru de arta, rezervatia padurii tropicale Main Ridge si cascadele Argyle.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
KAHULUI MAUI HI
Navele andocheaza in Kahului, centrul comercial din Maui, aflat in partea de est a insulei. In Maui Marketplace veti gasi shuttle bus-uri gratuite si taxiuri din port pana in zona centrala. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
KONA
Intrucat navelor nu le este permis sa ancoreze aici, la tarm se va ajunge cu tender-ul pana in centrul orasului Kailua Village. Din port se poate lua un autobuz supraetajat ce face inconjurul orasului si va ofera privilesti perfecte pentru poze, iar tariful este de $1. Acesta ajunge in zona pentru cumparaturi(Target), la plaja (Magic Sand) si Kahaluu Bay pentru scufundari. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
LAHAINA MAUI
Navele ancoreaza in portul Lahaina, iar pasagerii vor ajunge la tarm cu tender-ul. Centrul pentru vizitatori din Lahaina se afla in apropierea portului. Autobuze gratuite va vor duce la centrul comercial Queen Ka’ahumanu, aflat la 10 minute distanta. Sugar Cane Train, cunoscut ca Lahaina Kaanapali Railroad, este singurul tren din Hawaii, la bordul acestuia putandu-se lua si masa. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 499
NAWILIWILI KAUAI
Navele folosesc acest bazin portuar, ca port principal. Este localizat aproape de Huleia Stream, unde se creaza un canal natural pentru navele mai mari. Centrul Aloha, ce masoara 1.114 m² se afla la un bloc distanta de portul Nawiliwili. O multime de autobuze gratuite care ofera transport pana la centrele comerciale. Este foarte greu sa te pierzi in acest loc, deoarece exista o singura strada principala. Sunt acceptate carti de credit Visa sau MasterCard in majoritatea locurilor. Atentie: preturile bunurilor si serviciilor par mai mici decat sunt in realitate, taxele si gratuitatile fiind incluse rar in pretul afisat.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti