TOTUL DESPRE PORTURILE DIN REPUBLICA DOMINICANA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
INSULA CATALINA
Navele de croaziera isi vor transporta pasagerii cu serviciul de tender la tarm. Descoperita de Columb, Isla Catalina a ramas nelocuita pana in prezent. Admirati privelistea minunata, explorati insula sau relaxati-va la plaja.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 499
LA ROMANA
Pasagerii vor debarca intre orasul La Romana si resortul Casa de Campo. Unele nave de croaziera aranjeaza un serviciu de shuttle care sa transporte pasagerii pana in resort. De asemenea, la iesirea din port sunt taxiuri care va pot transporta pana la resort pentru 13-16 dolari pe sens. Se recomanda sa mergeti mai mult in resorturi si sa nu va aventurati singuri pentru ca majoritatea soferilor de taxi nu sunt licentiati si ati putea avea probleme cu ei. Pentru plaja va puteti achizitiona de la hotelurile din resorturi, pass-uri pe o zi la plajele lor private.
Stacks Image 549
SAMANA BAY
Samana Bay este un paradis natural cu o vegetatie luxurianta, plaje magnifice si apa cristalina. Multi turisti vin aici pentru a vedea balenele cu cocoasa. Puteti opta pentru excursiile organizate pentru a vizita si imprejurimile.
Stacks Image 520
SANTO DOMINGO
Navele de croaziera andocheaza la Debarcaderul Sans Souci, ori la Don Diego, langa Zona Coloniala. De la Don Diogo traversati strada si intrati in centrul istoric al orasului. Daca veti debarca la Sans Souci aveti nevoie de un taxi pana in centru. Vizitati Muzeul Artelor Moderne, Catedrala Sfintei Maria, Gradinile Botanice si Farul.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti