TOTUL DESPRE PORTURILE DIN RUSIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 3152
ARCHANGELSK
Vapoarele ancoreaza in Solombala, aproape de centrul orasului si va fi nevoie sa prezentati pasaportul la debarcare daca doriti sa va continuati excursia pe uscat. Orasul se prezinta ca fiind un oras utilitar, care imbina in peisajul blocurilor sovietice din beton, cladiri de lemn, muzee si mall-uri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2451
MURMANSK
Portul este situat in centrul orasului. Este un oras cu o viata culturala bogata, cu teatre, muzee si sali de concerte, care detine, in acelasi timp, unele dintre cele mai mari mall-uri din Europa.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 731
PETROPAVLOVSK KAMTSCHATKA
Acest port nu necesita viza pentru pasagerii in transit. Printre atractiile turistice se regasesc faimosul lac Kurilskoe sau Valea Gheizerelor, unde se poate ajunge cu elicopterul, sau centrul istoric al orasului, fiind singura varianta de acces catre plaja.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3035
SANKT PETERSBURG
Sunt disponibile taxiuri insa trebuie tinut cont ca in Sankt Petersburg se creeaza des ambuteiaje. Cea mai buna varianta de vizitare este un tur organizat de linia de croaziera sau realizarea unui scheme de vizitare cu ajutorul autobuzelor si a barcilor cat si gasirea unui ghid. Printre atractiile turistice se regasesc Hermitage-ul, unul dintre cele mai faimoase muzee din lume, Palatul Catherinei, fortareata Petru si Paul, Muzeul Rus, Catedrala Sfantului Isaac si altele. In ceea ce priveste variantele de shopping, magazinele din terminal ofera aceleasi produse ca piata de suveniruri din oras, insa la preturi mult mai mici, pe cand in duty-free-uri preturile sunt foarte mari, astfel ca doar tigarile merita cumparate de acolo.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3178
SOCHI
In aceasta zona a Rusiei veti avea parte de un climat favorabil cu peisaje frumoase, plaje, parcuri, spa-uri si izvoare minerale. Puteti admira Cascadele Agura, Gradinile botanice, Parcul Riviera sau maiestuosul Matsesta Spa, renumit pentru apele sale vindecatoare sau puteti vizita plantatiile de ceai din zona rurala si vezi avea parte de o experienta traditionala cu muzica si dansuri rusesti, ceai si placinta de casa. Exista variante si pentru cei in cautare de aventura, avand de ales intre explorarea pesterilor, rafting pe rau, canotaj, parasailing sau plimbari cu jet ski-ul. Papusile matryoshka sau fularele din lana sunt suveniruri caracteristice Rusiei.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 470
VLADIVOSTOK
Aici viza nu este strict necesara precum in alte porturi rusesti, astfel ca puteti explora zona pe cont propriu, insa este recomandat sa verificati aceasta informatie in prealabil. Vapoarele ancoreaza la o distanta care poate fi parcursa pe jos de oras, iar terminalul este imediat langa statia de tren. In timpul unei plimbari la picior puteti vedea aproape toate obiectivele turistice, iar calea ferata transsiberiana trece chiar pe langa doc. Pentru gustari si bauturi aveti grija sa dispuneti de cateva ruble.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti