TOTUL DESPRE PORTURILE DIN SAINT KITTS AND NEVIS

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
BASSETERRE
Portul este situat la o distanta de 15 minute de mers pe jos de centrul orasului Basseterre, iar o plimbare de o ora iti va puncta principalele atractii. Sunt disponibile si taxiuri pentru a efectua turul, insa aveti grija sa negociati tariful inainte de a pleca. Trebuie admirata agitatia din piata de legume, plasele si barcile de pescuit colorate in rosu si galben si vizitate cladirea Trezoreriei, Parcul national fortareata Brimstone Hill. Zona dedicata cumparaturilor se afla in centrul orasului, in zona denumita The Circus (Circul), unde puteti gasi baticuri tesute, esarfe, caftane, sau perdele marca Caribelle Batik. De asemenea, exista cateva duty-free-uri care va ofera bijuterii, ceasuri, parfumuri sau cristale la preturi foarte avantajoase.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
CHARLESTOWN
Pentru plimbari in acest oras pitoresc, va este recomandat sa luati un taxi. Atractiile zonei contin Plantatia Schitului din Saint John, cea mai veche casa de lemn inca in folosinta din Caraibe, hotelul Bath din 1778, primul hotel construit in Caraibe, care a fost transformat in cladirea guvernului iar in timpul primaverii este deschis publicului si Culturama, un festival cultural anual, sarbatorit in prima saptamana din august si dedicat Zilei Emanciparii. Sunt disponibile taxiuri, soferii sunt prietenosi si bine informati, insa tariful este destul de mare, 10-20$ pentru orice destinatie. O varianta mai buna ar fi autobuzele “H”, la pretul de 1-2$ de persoana.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti