TOTUL DESPRE PORTURILE DIN SAINT VINCENT & THE GRENADINES

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
BEQUIA
Vapoarele ancoreaza in golful Admiralty iar pasagerii sunt transportati in Portul Elizabeth. Malul portului este strabatut de baruri, restaurante si magazine cu artizanat, iar unele plaje se termina in pesteri perfecte pentru scufundari si navigare. Majoritatea locurilor din hoteluri sau de pe plaje cu viata de noapte activa organizeaza gratare la care sunt prezente si formatii. Din punct de vedere al variantelor de transport, exista cateva barci micute gata sa iti faca turul in jurul insulei in schimbul pretului de aprox. $16 pentru 2 persoane, taxiuri pentru minim 4 persoane la pretul de aprox. $5 de persoana, sau puteti inchiria o barca cu motor pentru 6 persoane in schimbul a aprox. $150, 20 minute. Golful Admiralty este locul potrivit pentru pasionatii de yachturi, iar vizitatorii pot urmari oamenii care isi construiesc singuri barcile. Zona este potrivita pentru inot si sporturi nautice.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
CANOUAN
Este o insula micuta, cu golfulete si plaje cu nisip alb, inconjurata de recife de corali si vegetatie luxurianta.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 549
KINGSTOWN
Portul este situat la cateva minute de inima capitalei Kingstown. Zona detine peisaje care iti taie rasuflarea datorita valurilor ce se zdrobesc de tarmurile stancoase. Transportul in zona se poate face cu taxiul insa trebuie sa verificati tariful inainte de a va urca. Excursiile in zona vizeaza oportunitatile eco-turistice, incluzand scufundarile, drumetiile pe vulcanul activ Mt. Soufriere sau navigarea de-a lungul insulei. Magazinele din port ofera suveniruri, obiecte de artizanat, obiecte duty-free si alte maruntisuri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 520
MAYREAU
Aproximativ 200 locuitori sunt concentrati in singurul sat, situat pe dealul cel mai inalt al insulei, iar de la biserica din varf ai parte de cea mai spectaculoasa priveliste peste Grenadine. Este locul perfect daca iubiti plajele cu nisip fin si palmieri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti