TOTUL DESPRE PORTURILE DIN SAMOA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
APIA - SAMOA I SISIFO
Portul este situat la o distanta de 20 minute de mers pe jos de oras. Pentru transport, aveti la dispozitie taxiuri ieftine, la un tarif de 20$ pentru un tur complet sau aproximativ 10$/ora. Faleza insulei are baruri si restaurante bune, insa nu trebuie sa ratati ocazia de a face scufundari in rezervatia marina Palolo Deep in timpul fluxului, un recif inconjurat de corali si o viata marina impresionanta. Puteti vizita cascadele Falefa si Fuipisia, trecatoarea Mafa, stancile alunecoase Papasee, muzeul Vailima, sau muzeul Samoan.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
PAGO PAGO - SAMOA AMERICANA
Navele de croaziera docheaza chiar in centrul orasului. Pago Pago este foarte mic iar totul se afla la distanta confortabila de mers. Insula Tutuila pe care se afla superbul port Pago Pago este de fapt un crater scufundat, care s-a prabusit in urma cu milioane de ani. Luati o umbrela cu dumneavoastra fiindca dusurile de ploaie sunt extrem de frecvente.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti