croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN SEYCHELLES

Stacks Image 470
DESROCHES
Insula are 3000 metri de apa albastra si clara, unde se invart un numar mare de pesti si este inconjurata de aproximativ 80 km de recife. Exista o plantatie de cocos si o mica zona agricola. Puteti inota si face scufundari in zona, insa nu ofera alte facilitati turistice.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
INSULA CURIEUSE
Insula face parte din Parcul Marin si este cunoscuta ca fiind una din cele doua insule care gazduiesc o specie de palmier, denumita coco de mer. In zona traiesc 250 de testoase, imperecheate de-a lungul anilor dupa o schema stricta si exista numeroase mlastini unde regasim 8 specii diferite de mangrove. Daca doriti sa faceti turul insulei, acesta poate fi facut in timpul unei plimbari de 45 minute. Nu exista cladiri comerciale pe insula.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 2507
LA DIQUE
Intreaga insula poate fi vizitata intro singura ora. Singurele mijloace de transport in zona sunt cateva minicamionete, care cu boi sau biciclete si exista putine magazine care deservesc cele cateva locuinte.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2990
PRASLIN
Pe langa plaje retrase, paduri ce gazduiesc specii rare de pasari precum papagalul negru, sau porumbelul albastru de Seychelles si viata marina impresionanta, zona este cunoscuta pentru Vallee de Mai, care face parte din patrimoniul universal datorita raritatii botanice si a arborelui de cocos. La 25 km se afla Baie St. Anne, unde se afla bancile, magazinele, spitalul si biserica insulei. Taxiurile sunt disponibile in zona atat pentru excursii scurte cat si pentru inchiriere. Mai exista varianta feribotului, sau a unui car cu boi la pretul de aproximativ 25$ / persoana. Ca variante de suveniruri, puteti alege dintre picturi si arta locala, condimente, ceai, inele cu perle, bijuterii cu coral, tricouri sau sculpturi din lemn.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 3001
SILHOUETTE
Insula are o populatie de 130 persoane si abia recent vizitatorii au putut avea acces la ea, inainte fiind impiedicati de recifele de corali. Faptul ca nu are drumuri sau carari si se poate ajunge aici doar cu elicopterul sau cu barca o face sa fie locul ideal pentru iubitorii de natura. Cel mai inalt punct al insulei este Mount Dauban (740m) si este inconjurat de o padure tropicala unde se gasesc exponate rare precum plante carnivore, orhidee, lemn de esenta tare sau copacul tamaie, care creste doar pe aceasta insula. Datorita claritatii si calitatii apei, zona este ideala pentru inot, scufundari, sau pescuit.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
VICTORIA - MAHE
Portul este situat la o distanta de 20 minute de mers pe jos de centrul orasului sau puteti lua taxiul de pe chei. Insula este inconjurata de munti abrupti si plaje cu nisip alb incarcate cu palmieri si ofera cele mai multe facilitati turistice din Seychelles. Atractiile turistice sunt muzeul, catedrala, casa guvernamentala, turnul cu ceas, gradinile botanice si piata in aer liber. Zona de shopping este in centrul orasului si poti gasi picturi ale artistilor locali, condimente, ceaiuri, bijuterii cu coral rosu si negru, tricouri sau sculpturi din lemn.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti