croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN TAIWAN

Stacks Image 470
HUALIEN
Portul este situat la o distanta ce poate fi parcursa pe jos de oras. Este considerat unul dintre cele mai placute orase din Taiwan, fiind vizitat datorita peisajelor, aerului proaspat si pentru a vizita Taroko Gorge, canionul lung de 19 km din Parcul National Taroko. Centre de informare turistica sunt disponibile in afara garii si a aeroportului. Atractiile turistice includ parcurile de pe malul marii Beibin, Nanbin si Meilun, templul budhist de la poalele muntelui North Jialiwan, templul Yenpin, gradina de pini, muzeul regional de sculpturi si plaja Chishingtan, ce ofera fructe de mare delicioase si un restaurant specializat in comercializarea cafelei cu lapte de capra. Ca mijloace de transport, aveti la dispozitie taxiuri (ieftine si multe), insa trebuie sa va asigurati inainte ca harta dupa care va ghidati este scrisa atat in engleza cat si in chineza pentru a va putea intelege cu soferul, sau scutere de inchiriat pentru aprox. 12 dolari pe zi. Pentru cumparaturi exista si varianta pietelor nocturne, o caracteristica a divertismentului, shoppingului si mancarii taiwaneze, unde se poate si negocia pretul produselor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
KAOHSIUNG
Dupa debarcare, vezi gasi triciclete parcate langa copacii din fata terminalului pe care este indicat sa nu le ocoliti deoarece se gasesc greu si este cea mai buna varianta de vizitare a insulei. Orasul este un important centru industrial si detine portul cu al treilea terminal de containere ca marime din lume. Desi este puternic industrializat si comercializat, Kaohsiung inca ofera multe resurse si facilitati turistice, localnicii sunt ospitalieri si hotelurile sunt rezonabile, transportul este convenabil, iar climatul este confortabil. Cartierul Cijin este o insula micuta din port care deserveste ca dig natural si este plina cu restaurante ce vand fructe de mare proaspat pescuite si preparate. Este conectata de restul orasului prin tuneluri subacvatice, insa transportul se efectueaza cu ajutorul feriboturilor, iar tariful este de aprox. 15 dolari taiwanezi / persoana. Pentru cei interesati de variantele de shopping, Dream Mall este cel mai mare mall din Taiwan si al doilea din Asia si desi este putin departe merita incercata roata Hello Kitty de pe acoperis sau pietele nocturne in aer liber, unde va puteti distra, manca sau cumpara maruntisuri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
KEELUNG
Vapoarele andocheaza intrun fel de zona industriala, iar orasul este situat la o distanta de 10 minute de mers pe jos de dig. Portul in sine ofera o multime de activitati si lucruri de vazut in cele 10 minute de plimbare, iar la iesirea din parcarea portului exista un panou cu imagini ale principalelor atractii: Muzeul de ceramica Yingge, Templul Tzushr, strada veche Sansia, sau piata Miaokou, cunoscuta pentru varietatea de gustari pe care le ofera. Puteti vizita Taipeiul, centrul intregii actiuni, dupa un drum de 50 minute cu trenul sau cu autobuzul. Se regasesc acolo Muzeul Palatului National, cu cea mai mare colectie de obiecte de arta chinezesti, Sala memoriala a lui Chiang Kai Chek si Templul lui Confucius.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
TAICHUNG
Vapoarele andocheaza intro zona industriala, astfel ca va trebui sa apelati la taxiuri sau sa folositi transportul oferit de nava. Orasul este renumit ca fiind cel mai curat oras din Taiwan, strazile si drumurile sunt curate, linisite si construite cu gust, iar centrul este o zona compacta ce poate fi usor explorata la picior. Exista centre turistice precum parcul Zhongshan, templul Baojue sau templul Confucian, fiind si centre culturale budiste ce gazduiesc intalnirile anuale, numeroase colegii si universitati de invatamant superior, Muzeul de Arta Fina, Muzeul National al Stiintelor Naturale, Muzeul de Arta cu exponate moderne si traditionale, cladirea culturala de afaceri si o gradina botanica ce merita explorata. Pentru cumparaturi exista si varianta pietelor nocturne, o caracteristica a divertismentului, shoppingului si mancarii taiwaneze, unde se poate si negocia pretul produselor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti