croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN TANZANIA

Stacks Image 2973
DAR ES SALAAM
Portul nu detine un terminal special pentru vasele de croaziera astfel ca acestea andocheaza in spatiul disponibil. Orasul este cel mai mare din tara si fosta capitala, iar in timpul sederii aici puteti vizita piata Kariakoo, gradinile botanice, Biblioteca centrala Nationala si Muzeul National al Tanzaniei. De aici puteti lua trenul spre Arusha, lacurile Tanganyika si Victoria sau catre Zambia, al carui port opereaza ca o piata de desfacere pentru exporturile sale de cupru. Plajele publice au fost cumparate de dezvoltatori astfel ca acum apartin hotelurilor si se percepe taxa de intrare. In Mwenge exista o piata de artizanat unde puteti privi artistii cum mestesugaresc, iar preturile sunt de la cele mai mici pana la cele putin piperate.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 470
ZANZIBAR
Centrul orasului este situat la o distanta de aproximativ 15 minute de mers pe jos sau puteti lua un taxi, disponibile la capatul docului, pentru o cursa scurta, insa pretul trebuie negociat de la inceput deoarece nu au aparate de taxat. O plimbare de-a lungul pietei locale dezvaluie adevarata fata a zonei si o expunere de fructe, legume, condimente, animale si diverse necesitati care merita amintite. La o distanta de aproximativ 40 km de Zanzibar se afla rezervatia padurii Jozani, unde traieste maimuta Colobus. In ceea ce priveste cumparaturile si suvenirurile, aveti de ales intre condimente, obiecte din piele naturala, obiecte de artizanat, materiale colorate, cufere din lemn, sau bijuterii din aur sau argint.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti