TOTUL DESPRE PORTURILE DIN TRINIDAD & TOBAGO

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
PORT OF SPAIN
Vasele de croaziera andocheaza in complexul de terminale de croziera al portului Port of Spain, situat la cateva minute de centrul orasului, iar la debarcare pasagerii sunt primiti de localnici care danseaza costumati de carnaval, canta calypso si bat la tobe. In acest terminal veti gasi un oficiu turistic, magazine duty-free, boutique-uri cu haine si magazine cu suveniruri, iar la iesire exista o piata de artizanat si o statie de taxiuri ce ofera si tur in jurul insulelor. Este recomandat sa stabiliti de la inceput tariful cursei si moneda in care veti plati. Orasul este cunoscut datorita festivalurilor colorate si vibrante, printre care carnavalul anual si este un mix intre culturile africana, europeana, indiana si asiatica. In jurul insulei si a orasului veti gasi plaje care au ramas curate, restaurante elegante sau casual si o diversitate de activitati si evenimente care va vor ajuta sa descoperiti cu adevarat zona.
Stacks Image 499
SCARBOROUGH
Majoritatea vaselor de croaziera care opresc in Tobago, andocheaza in terminalul de croaziere Scarborough, situat in centrul orasului, insa unele ancoreaza in puctul vestic al insulei si transporta pasagerii la Pigeon Point (“punctul pescarusului”), la 13 km de oras, unde sunt plajele pline cu palmieri si cateva resorturi hoteliere. In interiorul terminalului exista magazine duty-free, artizanat, magazine de muzica, tur-operatori si un oficiu turistic, iar imediat in afara cladirii, este un atelier de inghetata si un pub micut. Turismul este concentrat in sudul insulei, in jurul Crown Point, Store Bay, Pigeon Point, si Buccoo Reef, reciful de corali, iar plajele idilice sunt Castara, Bloody Bay si Englishman’s Bay, unde se pot face scufundari. Puteti vizita fortaretele Fort James si Fort King George, care gazduieste si un muzeu si un centru de arta, rezervatia padurii tropicale Main Ridge si cascadele Argyle.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti