croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN TUNISIA

Stacks Image 470
GABES
Este un port industrial saracacios, situat la o distanta ce poate si lejer parcursa pe jos de oras. Orasul este o oaza de coasta, fiind impartit in doua parti, una intre oras si mare iar una intre oras si desert. Portul pescaresc merita vizitat dimineata, cand este adus pestele la mal, caci mai tarziu incepe carpirea plaselor de pescuit. Principalele atractii turistice sunt moscheea si mormantul lui Sidi Boulbaba, barbierul profetului Mohammed. si Muzeul de arta si traditii populare din imediata apropiere. Daca doriti sa plecati cu un suvenir, acesta trebuie sa fie un cos, produsul local de seama, sau cu un tatuaj temporar cu henna , folosit si la ceremonia de nunta in Tunisia.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
LA GOULETTE (TUNIS)
Portul este situat la aproximativ 15 km de centrul orasului Tunis si detine doua terminaluri de croaziera, unu doar pentru tururi, iar cel principal, care detine peste 100 magazine si a fost construit intrul stil atractiv. Pasagerii sunt intampinati de o trupa tunisiana si camile ce pot fi calarite. La iesirea din port va asteapta si un convoi de 350 taxiuri care vor incerca sa va convinga sa cumparati si alte tururi, la pretul de aprox. 40 euro / 4 persoane pana la 100 euro / 8 persoane si dureaza 5 ore; daca se depasesc cele 5 ore se percepe o taxa de aprox. 20 euro / taxi. La Goulette este o fortareata din sec. XVI, o punte de legatura catre Tunis, Carthagina sau Sidi Bou Said. Tunis este o capitala vibranta care combina traditia cu modernitatea, iar majoritatea palatelor si moscheilor sunt concentrate in cartierul vechi al orasului. Atractiile turistice includ asezarea Carthage, Muzeul Bardo, iar cu un bilet de 10 dinari (5 euro) puteti vizita amfiteatrul, casele romane, teatrul roman, muzeul paleocrestin, muzeul Carthage, ansamblul termal, zona sacra si situl arheologic Magon. Magazinele din medina ofera o varietate de suveniruri si artizanat local, incluzand covoare, obiecte din arama si alama, bijuterii din aur si argint, articole din piele sau fesurile rosii traditionale.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
SOUSSE
Portul este situat chiar in centrul orasului. Muzeele si monumentele sunt accesibile si deschise cu placere musafirilor, asemenea medinei, cu magazinele mici si colorate, pline cu bijuterii de argint, paturi din lana, obiecte din arama si covoare. Ca variante de petrecere a timpului liber sunt plimbarile in portul pescaresc sau o excursie cu una din vasele “pirateresti” care ofera posibilitatea pescuitului sau a altor activitati nautice. Se pot vizita si Moscheea din sec. VIII din Kairouan, imensul amfiteatru din El Djem sau resortul Monastir cu vechea fortareata si moscheea. Zona este favorabila shoppingului iar in fiecare duminica se organizeaza o piata de camile in apropierea catacombelor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti