TOTUL DESPRE PORTURILE DIN UCRAINA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
YALTA
Distanta de la poarta de debarcare pana la autocare este destul de mare, insa odata iesit din port, centrul orasului este accesibil la picior (1,5 km). La capatul docului sunt disponibile taxiuri, dar soferii vorbitori de engleza sunt rari, astfel ca este indicat sa stabiliti tariful cursei inainte de a pleca. Situat la extremitatea sudica a peninsulei Crimea, este cel mai mare si important resort din zona, ce a multumit iubitorii de liniste si relaxare de mai bine de un secol. La Golden Riviera, aristocratia rusa si-a ridicat palatele elegante si vilele cu aspect de palate, printre care palatul Livadia, cu imperiala capela privata a familiei, rivalizand cu cele de la Nisa si Cannes, astfel devenind resedinta de vara a tarilor. Intre timp acestea au fost renovate iar acum sunt atractii populare pentru turistii de peste tot. Se mai pot vizita gradinile botanice Nikitsky, cu o colectie impresionanta de plante ornamentale sau palatul Massandra, situat in afara orasului, intre dealuri, construit in stilul castelelor franceze romantice. Daca doriti sa mergeti la cumparaturi aveti variantele terasamentelor Roosevelt si Lenin, de unde puteti cumpara renumitele papusi matryoshka, broderii traditionale, bijuterii cu chihlimbar, caviar, vodka sau articole din lemn pictate manual.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
ODESSA
Distanta pana in centrul orasului este de aproximativ 2,5 km, iar daca va incumetati sa urcati faimoasele scari Potemkin, va dura 15 minute sa ajungeti in oras. Terminalul de pasageri poate gazdui 5 ambarcatiuni simultan cu o lungime medie de 1370 metri. In interiorul cladirii terminalului de pasageri exista oficii ale bancilor si de curierat, agentii de turism, de bilete de tren si de avion, oficii pentru organizare de croaziere pe mare, exchange-uri, ATM-uri si oficii cu acces la internet si la linii telefonice internationale. Acum un resort infloritor cu plaje, bai salinice si un climat bland, Odessa era odata locul de joaca al regalitatii ruse si casa unor faimosi scriitori. Se pot vizita printre altele palatul Vorontsov, podul "Soacrei" sau monumentul Deribas, o statuie a primului guvernator al Odessei, iar pentru cumparaturi va stau la dispozitie mall-ul format din sase compartimente si piata de artizanar Gradinile Municipale Odessa (Gorsad).
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
SEWASTOPOL
Vapoarele andocheaza la Grafskaya Pristan, in portul Sevastopol. Este situat la 10 minute de mers pe jos (1,5km) de centrul orasului, insa exista si taxiuri la iesirea din terminalul de croaziere. Orasul impresioneaza cu golfuri de o frumusete rapitoare, ansambluri arhitecturale impresionante, muzee unice in lume, gradini fermecatoare si piete si bulevarde atractive. Puteti vizita ramasitele postului de comanda al primei defensive a Sevastopolului din complexul memorial Malakhov Kurgan, Muzeul Istoric si Arheologic al statului sau muzeul denumit Panorama, ce contine un canvas circular de 2,000 metri patrati, fundal al recuzitelor continand tunuri si modele de redute in prim plan. In apropiere este si una dintre cele mai dragute plaje, in satul Lyubimovka, la 30 minute de oras sau orasul Balaklava, la 45 minute de Sevastopol, popular datorita portului subteran pentru submarine, devenit atractie turistica. Principalele zone de shopping sunt in apropierea cladirii Panorama si in portul Admiralty. Majoritatea magazinelor accepta doar moneda nationala ca mijloc de plata.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti