TOTUL DESPRE PORTURILE DIN URUGUAY

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
MONTEVIDEO
Portul este situat la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului, iar zona veche si piata centrala sunt la o scurta plimbare de dig, de-a lungul catorva magazine si anticariate. Orasul gazduieste aproape jumatate din populatia Uruguayului si singurul oras mare al tarii. Fiind centrul cultural, politic si economic al republicii, zona detine numeroase monumente, muzee si o arhitectura impresionanta. De asemenea, exista multe cafenele, restaurante fine, magazine chic, casinouri si plaje curate. Economia se bazeaza pe industria pastorala si anume cresterea bovinelor si ovinelor pe mai mult de trei sferturi din suprafata tarii. Merita sa vizitati cladirea primariei, Palacio Municipal, iar de la etajul 11 puteti avea o priveliste asupra intregului oras. Pentru transport puteti apela la taxiuri, ce au un tarif de aproximativ 2$/ km. Piata Mercado de Puerto, deschisa in weekenduri si dupa-amiaza ofera produse traditionale din bucataria uruguayana, iar Avenida 18 de Julio este strada principala, inconjurata de restaurante si magazine. Este indicat sa nu purtati bijuterii scumpe sau sume mari de bani la dumneavoastra din cauza hotilor de buzunare.
Stacks Image 2497
PUNTA DEL ESTE
Vapoarele de croaziera ancoreaza aici, iar pasagerii vor fi transportati la mal. Pentru a ajunge la nivelul strazilor este nevoie sa urcati putin, iar centrul orasului este la aproximativ 10 blocuri de zona digului. Sunt disponibile si taxiuri, insa in numar limitat. Punte del Este poate fi descrisa drept o Riviera Franceza moderna si curata, cu un port de agrement plin cu yachturi impecabile, restaurante excelente, buticuri chic, galerii de arta si cazinouri, fiind unul dintre cele mai frumoase resorturi din America de Sud si renumit pentru conferintele internationale si festivalurile de film gazduite. Multi oameni bogati si vedete si-au construit aici adevarate palate de-a lungul coastei, atrasi fiind de plajele, aerul curat si viata de noapte din zona. Plajele renumite sunt La Playa de Los Dedos, in apropierea strazii principale si aproape de zona de surf, La Barra, The Bikini Beach, faimoasa datorita modelelor si oamenilor importanti care vin aici. Zona principala pentru shopping este Gorlero Avenue, la 10 minute de dig.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti