TOTUL DESPRE PORTURILE DIN VANUATU

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
CHAMPAGNE BAY - ESPIRITU SANTO
Este cea mai mare insula din Vanuatu, iar pana in port se va ajunge cu tenderul. Aici se pot face scufundari, plaja, cumparaturi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
LUGANVILLE
Orasul se afla la aproximativ 1 km distanta de port. Luganville are cateva baruri, restaurante, magazine. Moneda locala este Vatu (VT), iar cartile de credit si debit (Maestro, Cirrus etc.) sunt acceptate in majoritatea locurilor. Accesul la internet este disponibil la internet-cafe si in cateva puncte wireless.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
MISTERY ISLAND
In aceasta insula micuta, navele ancoreaza in larg, iar la tarm se poate ajunge cu tenderul. Moneda locala este Vatu(VT). Desi oamenii nu locuiesc in permanenta pe aceasta insula, aici puteti face scufundari in apele turcoaz ale marii, sa explorati reciful de corali si diversitatea vietii marine.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
PENTECOST ISLAND
Navele de croaziera ancoreaza in larg, iar la tarm se poate ajunge cu tenderul. Panngi dispune de un ponton de acostare, capabil sa primeasca nave de croaziera, facand posibile vizitele in timpul sezonului de land-diving. Acest ritual precursor bungee-jumping-ului, presupune ca barbatii sa sara dupa turnuri de lemn, aflate la o inaltime de 20-30m, fara echipament de protectie. Moneda locala este Vatu (VT).
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
PORT VILA
Navele de croaziera ancoreaza in larg, iar la tarm se poate ajunge cu tenderul. Puteti lua taxiul, autobuz privat sau minibus pentru a va plimba prin Port Vila sau sa faceti o plimbare pe jos. O calatorie pana la cascada va costa $10. Plimbarea printre lastarii luxurianti verzi dureaza 15-20 minute si nu este foarte extenuanta. Moneda locala este Vatu (VT), iar cartile de credit si debit (Maestro, Cirrus etc.) sunt acceptate in majoritatea locurilor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 468
WALA
Navele pot ancora intre insula micuta Wala (un atol de corali) si Rano. Pentru $5 puteti sa faceti o plimbare cu barca cu furchet. Localnicii va vor astepta la tarm si va vor face turul celor 3-4 sate, cu multe demonstratii ale obiceiurilor locale si mestesugurilor. Moneda locala este Vatu (VT).
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti