TOTUL DESPRE PORTURILE DIN VENEZUELA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
ISLA MARGARITA
Isla Margarita, cunoscuta ca “Perla Caraibelor”, se afla la o distanta de 38 km de Venezuela si departe de furtunile tropicale din Atlantic. Langa terminalul din port se afla o plaja cu mese pentru picnic, toalete, inchirieri de biciclete, jetskiuri etc. Pe strazile Marino, Guevara si Gomez Boulevards se afla o multime de magazine de unde puteti cumpara haine, bijuterii cu perle, parfumuri, obiecte de artizanat lucrate manual etc. Moneda folosita in Venezuela este Bolivar fuerte (BsF).
Stacks Image 2497
LA GUAIRA
La Guaira nu este o zona care sa prezinte un interes foarte mare, doar daca ajungeti cu o nava pana in Caracas. Cel mai important lucru este ca, in cazul in care nu veti face un tur organizat, sa nu mergeti singuri in La Guaira deoarece nu este o zona sigura si nu se recomanda vizitarea. Chiar si cu un tur organizat, aveti grija sa nu purtati bijuterii scumpe la vedere.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti