croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …

TOTUL DESPRE PORTURILE DIN VIETNAM

Stacks Image 470
DA NANG
Cele mai multe nave andocheaza in Portul Tien Sa, din Da Nang, fiind al treilea port ca marime din Vietnam. Calatoria cu autobuzul pana in Da Nang, dureaza 30 minute. Taxiurile sunt disponibile la intrarea in port, adica la o distanta de 500 m de debarcader. O cursa cu taxiul pana in Hoi An costa intre $16 - $25, iar pana in Da Nang in jur de $10 / sens. Nu sunt acceptate permisele de conducere internationale, astfel ca nu exista nici companii de inchiriat autoturisme.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
HAI PHONG
Portul Haiphong se afla la o distanta de 2.5 km de centrul orasului. Taxiuri si ricse (trasuri cu doua roti,trasa de om) sunt disponibile in afara intrarii principale. In port nu sunt atractii turistice sau facilitati. Capitala Hanoi se afla la o distanta 2 - 3 ore de Haiphong. Zona principala pentru cumparaturi se afla pe strada Tran Phu si piata SAT, de unde puteti achizitiona articole de ceramica, matase, sculpuri de lemn, covoare.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
HALONG BAY
Terminalul din port se intinde pe o distanta de 1.9 km si se afla in resortul international Tuan Chau de pe insula Tuan Chau. In port puteti inchiria un catamaran pentru cateva ore ($60 pentru 4 ore). Multe nave de croaziera prefera sa utilizeze barcile pentru excursii in Halong Bay pentru a ajunge la tarm, durata calatoriei fiind de 30 de minute. Capitala Hanoi se afla la o distanta de 3-4 ore si cel mai indicat ar fi sa se viziteze in excursiile organizate de nava.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2533
HO CHI MINH
Nave de dimensiuni medii si mici pot naviga prin sinuosul rau Saigon, ancorand la mica distanta de centrul orasului. Taxiuri si ricse (trasuri cu doua roti,trasa de om) sunt disponibile in afara intrarii principale. Navelor le este stabilit portul in care vor andoca cu 24 de ore inainte sosirii. Cele trei porturi sunt: Nha Rong Port, Tan Thuan II Port, Lotus Port. Este recomandat un transfer sau o excursie organizata pentru a ajunge de la Phu My pana in orasul Ho Cho Minh. Taxiurilor nu le este permis accesul in port, dar pot fi luate din oras pentru drumul de intoarcere in port.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2543
NHA TRANG
Orasul Nha Trang se afla la 11 km de port. De regula, un autobuz este pus la dispozitie. Taxiurile sunt o optiune accesibila, insa asigurati-va ca soferii acestora vor porni aparatul pentru a obtine un tarif cat mai mic. Sa aveti la indemana o harta in engleza si vietnameza. Ricsele (trasuri cu doua roti, trasa de om) sunt disponibile in afara intrarii principale, la un tarif de aprox. $5 / ora.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti