NAVIGATI IN ALASKA - UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE DESTINATII DE CROAZIERA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Destinatiile noastre de croaziera - Alaska, ultima frontiera

ALASKA ESTE TINUTUL MINUNILOR

Un tinut vast, frumos, indepartat, izolat si infinit de bogat in viata salbatica. Alaska este visul oricarui calator. Putine locuri din lume sunt mai grandioase sau mai fascinante decat Alaska. Muntele McKinley, care se afla pe ruta celor mai multe itinerarii de croaziera nu este doar cel mai inalt varf din America de Nord, dar va ofera si cel mai frumos rasarit in nunate unice de roz atunci cand se ridica peste lacul-minunilor “Wonder Lake” din Parcul National Denali - o alta oprire pe itinerariu dumneavoastra. Un urs brun de 400 kg care prinde un somon din aer in timp ce incearca sa sara peste cascada raului este o imagine pe care nu o puteti urmari doar la televizor, ci si pe viu intr-una din excursiile dumneavoastra. Alaska va uimeste prin maretia si vastitatea sa.

ULTIMA FRONTIERA A AMERICII VA ADUCE CULOARE SI GRANDOARE

Imaginati-va cum navigati prin apele cristaline ale “Maretului Tinut” trecand pe langa inalte varfuri de munte acoperite cu zapada si traversand fiorduri incercuite de ghetari in timp ce urmariti dansul balenelor in jurul navei dumneavoastra de croaziera. Fie ca alegeti un itinerariu de croaziera care va duce in Tinutul Ghetarilor sau traversati inima Alaskai pe itinerariul numit “Inside Passage” veti avea imbelsugate oportunitati de a observa ghetarii precum si de a vizita incantatoarele porturi, care inca pastreaza farmecul rustic al “Marii Goane dupa Aur”.
Liniile noastre de croaziera - Costa, NCL, Princess, Cunard, MSC, Royal Caribbean, Holland America etc.

CARE SUNT CELE MAI POPULARE RUTE DE CROAZIERA?

Majoritatea liniilor de croaziera va ofera itinerarii asemanatoare, fiindca nu doresc sa riste ca dumneavoastra sa nu aveti ocazia de a vizita cele mai importante atractii ale acestui minunat tinut. Indiferent de ruta pe care o alegeti va garantam ca va veti indragosti de Alaska. Daca va este greu sa luati o decizie, recomandarea noastra este: navigati pe ambele cele mai populare rute si optati pentru un tur aditional la sol sau o calatorie unica cu trenul prin superbii si impunatorii Munti Stancosi canadieni!

Descoperiti mai jos recomandarile noastre:

CROAZIERA PRIN ALASKA - VOIAJUL GHETARILOR

Navigati intre Vacouver, Canada si Whittier, Alaska prin impresionantul canal “Prince William Sound”, Golful Alaska si Pasajul Interior. Bucurati-va de doua oportunitati de a observa ghetarii in Parcul National Glacier Bay si fie Fiordul College sau Ghetarul Hubbard in functie de ruta exacta a itinerariului. Veti vizita de asemenea si porturile de frontiera Ketchikan - capitala mondiala a somonului, Juneau - superba capitala a statului si Skagway - orasul care va va transpune in plina atmosfera a Goanei dupa Aur. Printre excursiile pentru care puteti opta se numara tururi de observare a balenelor, cu sania trasa de cainii Huski prin cele mai frumoase colturi ale acestui taram inghetat sau sa faceti o calatorie cu un tren al faimoasei companii istorice White Pass. Cititi mai multe informatii despre porturile din Alaska accesand acest link...

CROAZIERA PRIN PASAJUL INTERIOR - ALASKA

Majoritatea acestor itinerarii au o durata de 7 sau chiar 10 zile si pornesc fie din Seattle ori San Francisco unde se si intorc la sfarsitul croazierei. Pe aceasta ruta veti putea admira ghetarii din maiestuosul Fiord Tracy Arm sau pe cei din incredibilul Golf al Ghetarilor “Glacier Bay”. Veti avea oportunitatea si pe acest itinerariu sa vizitati porturile de frontiera Ketchikan, Juneau si Scagway, care va vor oferi putin si din farmecul local al acestui tinut. Pe majoritatea liniilor de croaziera, la bordul navelor vor fi invitati experti care va vor povesti despre aceasta minunata regiune si va vor da cele mai utile sfaturi despre locurile care merita vizitate. Cititi mai multe informatii despre porturile din Alaska accesand acest link...

LINIILE DE CROAZIERA CARE NAVIGHEAZA IN ALASKA

Stacks Image 56749

PRINCESS CRUISES

Stacks Image 56698

HOLLAND AMERICA LINE

Stacks Image 57429

NORWEGIAN CRUISE LINE

Stacks Image 57443

CARNIVAL CRUISE LINES

Princess Cruises este liderul croazierelor in Alaska si se “lupta” pentru aceasta titulatura cu Holland America Line, ambele fiind linii premium de croaziere. Printr-o linie premium intelegem o companie care de regula sa adreseaza unui segment de piata cu venituri medii si peste medie. Chiar daca in general tarifele acestor linii sunt usor mai ridicate decat cele la care va asteptati in mod normal pentru o croaziera, asta nu inseamna ca nu veti putea avea ocazia sa beneficiati de o promotie care sa va dea ocazia de a experimenta direct diferenta pe care o aduc liniile premium de croaziera in servicii, confort, arta culinara sau divertisment. Princess este o linie premium care va ofera o experienta relaxata si o atmosfera prietenoasa cu senzatia ca va aflati acasa intre prieteni - o casa rafinata si cu cele mai bune servicii bineinteles.

Holland America Line pe de alta parte va ofera o altfel de experienta premium care pune un mare accent pe eleganta si un aer sofisticat in tot ceea ce tine de croaziera dumneavoastra. Serviciile sunt de cele mai multe ori cu “manusi albe” asta insemnand ca cei care apreciaza traditia si distinctia se vor simti extrem de bine la bordul elegantelor nave Holland America Line.

Norvegian Cruise Line (NCL) si Carnival sunt doua linii care se adreseaza celui mai larg segment de piata in care se incadreaza si simt extrem de bine majoritatea pasagerilor de croaziera - segmentul mediu. Ambele linii de croaziera au o abordare foarte relaxata si “fun” in tot ce inseamna experienta dumneavoastra de croaziera.

Carnival este linia de croaziera care a reinterpretat conceptul de navigare si a adus distractia si divertismentul modern la bordul navelor sale de croaziera. Nu degeaba navele Carnival sunt supranumite “navele distractiei”! NCL a dus conceptul de libertate la bord la un alt nivel, oferind pasagerilor sai o experienta “freestyle” de croaziera. Asta inseamna ca va faceti singuri programul la bord iar oportunitatile de distractie sunt nelimitate. Ambele linii sunt ideale pentru spirite libere care isi doresc sa traiasca din plin fiecare clipa la bord. Daca sunteti interesati de itinerariu si iubiti natura, Princess si Holland America ar fi mai potrivite, fiindca se axeaza mult mai mult pe destinatie si explorarea acesteia.

  • CE LINIE VA RECOMANDA ANDRADA PENTRU CROAZIERELE IN ALASKA?

    “Pentru acest itinerariu va sugerez cu cea mai mare caldura sa alegeti linia de croaziere Princess Cruises pentru ca sunt cei mai buni! Princess este o linie specializata pe itinerarii in Alaska si este de asemenea un specialist al croazierelor reusite si extrem de intime si confortabile. Zilele de navigare prin apele inghetate sunt transformate de ei intr-un adevarat spectacol cu un festin plin cu bucate locale pe punte, lapte cald si paturi pe care vi le ofera personalul navei, experti care va ofera lecturi gratuite despre acest tinut si atractiile fiecarui port. Nu degeaba sunt de ani buni constant votati drept “Cea mai buna linie de croaziera in Alaska”!”
    Andrada Munthiu Popescu Director de Comunicare & Experta in Destinatii
Stacks Image 104925
Suntem deschisi pentru dumneavoastra:
De Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:30
Co-ordonatele noastre GPS:
Longitudine: 44.440338 / Latitudine: 26.117538