TOTUL DESPRE PORTURILE DIN ARGENTINA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
BUENOS AIRES
In Buenos Aires navele de croaziera pot naviga pe Rio de la Plata si doca in mijlocul orasului. Terminalul de Pasageri Benito Quinquela Martín s-a deschis in anul 2011 se afla la aproximativ 1 km fata de centrul orasului. Daca nava dumneavoastra docheaza la unul dintre cheiurile indepartate, un serviciu gratuit de shuttle va fi pus la dispozitia pasagerilor.
In port veti gasi si destul de multe taxiuri care va ofera tarife fixe stabilite in functie de diferitele cartiere ale orasului. Tarifele afisate sunt in Pesos dar puteti plati si cu USD. Tot in port veti gasi si autocare care va duc gratuit pana in diferitele zone de shopping ale orasului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2497
PUERTO MADRYN - PATAGONIA
In Puerto Madryn navele de croaziera docheaza la cheiul Alte. Storni care se afla la o distanta de aproximativ 7 km fata de centrul orasului. Taxiuri cu taximetru se pot lua chiar de la dana iar drumul pana in oras costa aproximativ $5. Nu este recomandat sa incercati sa traversati distanta intre port si centru pe jos, intrucat aceasta zona nu este considerata sigura pentru turisti. De la vapor si pana la intrarea in port veti beneficia de un serviciu gratuit de shuttle.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 2507
USHUAIA - TARA DE FOC
La debarcare exista un reprezentant al guvernului care explica toate regulile si colecteaza o taxa de vizitare per parasager. Exista un muzeu care expune istoria insulei si pe care Observatorul Antarctic Britanic o mentine. Muntii acoperiti de zapada creaza un scenariu dramatic pentru ruinele celei mai vechi statii de vanatoare de balene din Antarctica, iar o insula din apropiere serveste drept casa pentru stolurile de albastrosi. Intro mare concentratie exista si foci, pescarusi giganti, cormorani, lupi de mare, sau randunici de mare.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti