ASISTENTA MEDICALA LA BORDUL NAVEI DE CROAZIERA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Asistenta medicala la bordul navei

CE FAC DACA MA ACCIDENTEZ SAU IMBOLNAVESC LA BORD?

Din pacate chiar daca sunteti in vacanta, se poate intampla sa necesitati tratament medical si tocmai de aceea fiecare nava de croaziera este echipata cu un dispensar dotat cu echipamentul necesar pentru a trata urgente, dar si anumite conditii cronice. In fiecare dispensar veti gasi cel putin un medic si cateva asistente. De asemenea la bord exista si o farmacie dotata cu medicamentele de care pacientii au cea frecventa nevoie.

Centrul medical de la bord nu se compara cu un spital si cu siguranta nu poate oferi tratament medical la un nivel inalt, insa este suficient pentru a va veni in ajutor daca este nevoie. Pentru cazuri grave, majoritatea navelor de croaziera (in special cele de mari dimensiuni) sunt prevazute cu un heliport, astfel incat sa puteti fi preluati de un elicopter al ambulantei si transportati la cel mai apropiat spital.

Costurile centrului medical de la bord sunt destul de piperate, o consultatie costand undeva in jur de $100 iar aprox. $150 daca aveti nevoie de medic in afara orelor de functionare ale dispensarului. Tocmai de aceea va recomandam sa nu calatoriti niciodata fara a fi incheiat in prealabil o polita de asigurare de sanatate.
  • Va rugam sa luati in considerare ca nu ne putem asuma raspunderea pentru acuratetea informatiilor din aceasta pagina si ca dotarile medicale pot varia de la o nava la alta. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta facand click aici.
FAQ: Totul despre croaziere

CEA MAI VASTA SELECTIE DE INFORMATII DESPRE CROAZIERE DIN TARA

Selectati din rubricile de mai jos cea care va intereseaza pentru a citi informatii detaliate, pentru a descoperi noi informatii, sfaturi utile, tarife si multe altele.
Stacks Image 104925
Suntem deschisi pentru dumneavoastra:
De Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:30
Co-ordonatele noastre GPS:
Longitudine: 44.440338 / Latitudine: 26.117538