AZAMARA CLUB CRUISES - O ABORDARE DE LUX A SERVICIILOR TIP COUNTRY CLUB PE MARE!

Scurta incursiune in istoria liniei Azamara

Azamara a fost infiintata in mai 2007 ca o subdiviziune a brandului Celebrity Cruises ce apartine de Royal Caribbean Cruises Ltd. Initial, Azamara a fost privita drept o subdiviziune a Celebrity Cruises, insa deoarece vapoarele sale erau foarte diferite, s-a decis ca aceste doua linii sa se dezvolte in mod independent. In aprilie 2010 au inceput operatiunile de rebranduire, iar Azamara Cruises a devenit Azamara Club Cruises, focusandu-se acum sa devina un lider de valoare in sectorul croazierelor premium. Daca va intrebati de unde provine numele “Azamara”, va spunem ca semnificatia sa este una puternica. Este un termen derivat din limbile romantice, facand legatura catre culoarea albastru (az) si mare (mar), iar inspiratia finala a venit de la numele celei mai puternice si sudice stele care putea fi observata de pe latitudinea Greciei – Acamar.

Evolutia liniei Azamara pana in zilele noastre

Cele doua vase, Azamara Journey si Azamara Quest, au beneficiat de o renovare de 25 milioane de dolari, astfel ca acum toate cabinele sunt dotate cu televizoare LCD, mobiier fin, internet, un decor nou pentru piscina si zone publice extinse cu acces la internet. Desi au fost ridicate preturile croazierelor odata cu renovarea, au fost introduse si vinuri gratuite in timul pranzului si cinei, serviciu de ceai cu majordomi englezi si bauturi precum sucuri, apa si cafea.
Linia de croaziera este se axeaza pe sectorul superior al pietei, insa evita desemnarea de linie de croaziera luxoasa. Stilul sau poate fi descris astfel: “servicii si gastronomie de lux, confortul unei nave mici si itinerarii neobisnuite”. Programele sale de imbogatire culturala ofera orice, de la descoperiri culinare pana la explorari fotografice; cele doua restaurante de specialitate ofera una dintre cele mai bune bucatarii pe mare, divertismentul live poate fi savurat pe timp de noapte, iar nivelul de servire al personalului este greu de egalat.

AZAMARA JOURNEY

AZAMARA QUEST

AZAMARA PURSUIT