TOTUL DESPRE PORTURILE DIN BERMUDA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
BRIDGETOWN
Daca va aflati la bordul unei nave cu o lungime mai mica de 214 m, atunci aceasta va doca chiar in centrul orasului Hamilton, Un Centru de Informare al Turistilor se afla chiar la terminalul de croaziere.

Daca nava dumneavoastra este mai mare, veti doca la King’s Wharf (mai jos veti gasi informatii despre King’s Wharf).

Feriboturi, autobuze si taxiuri opereaza intre cele doua toata ziua si pana tarziu dupa-amiaza, astfel incat este usor sa ajungeti la si de la Hamilton. Ghiseul pentru Visitatori de langa standul de cadouri din terminalul de croaziere vinde Abonamente nelimitate pentru o zi care includ transportul gratuit cu autobuzele si feriboturile la tariful de aprox. $12 pentru 1 zi sau $20 pentru 2 zile. Veti primi impreuna cu abonamentul si un program printat cu orarele feriboturilor si al autobuzelor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 499
KING’S WHARF
In acest port docheaza navele mari de croaziera. Pozitionat in vestul insulei, King’s Wharf a fost candva cea mai mare baza navala britanica aflata in afara teritoriului Regatului Unit. Santierul Naval Regal unde se afla si cheiul King’s Wharf este un port aglomerat si se intinde pe o suprafata de 75 de acri. Zona aceasta include si un park de snorkeling, un mall, o piata cu produse artizanale si un muzeu maritim.

Veti gasi si o conexiune cu autobuzul sau feribotul catre Hamilton, Somerset si St. Geroges. Autobuzele nr. 7 si 8 pleaca spre Hamilton de la Santierul Naval Regal la fiecare 15 minute in intervalul 06:45 - 23:45. Drumul dureaza aprox. o ora si costa $4.50 pentru adulti si $1.00 pentru copii. Soferii nu accepta decat monede si nu dau rest, astfel incat este important sa aveti suma exacta la dumneavoastra.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 520
SAINT GEORGE
Aici veti doca pe Insula Ordinance, cheiul aflandu-se doar la cativa pasi de piata principala King’s Square. Navele care sunt prea mari pentru a doca in oras,vor ancora la Murray’s Anchorage langa Fortul Sfanta Ecaterina si pasagerii vor fi transportati cu barci tender pana la Penno’s Wharf, un drum care ia aproximativ 1 ora.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Terminalul de Croaziere

Cheiul Penno's Wharf

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti