TOTUL DESPRE PORTURILE DIN COLUMBIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
CARTAGENA DE INDIAS
Terminalul de croaziera se afla in Portul Cartagena de Indias, aflat la 5 minute de centrul istoric si de atractiile majore ale orasului. In terminal se afla un magazin de duty free, o cafenea si o zona cu magazine cu suveniruri, accesorii de piele si altele. Pasagerii vor avea la dispozitie un serviciu de shuttle pus la dispozitie gratuit de la debarcader pana la terminal, iar de aici vor putea lua taxiuri catre centru sau pot alege varianta catamaranului pana in centru. Tariful unei bratari care reprezinta biletul de transport este de 10 dolari, iar bratara este valabila pentru calatoria dus-intors. Orasul Cartagena se afla in Patrimoniul UNESCO, este un oras frumos, cu o istorie bogata si obiective interesante. Optati pentru o excursie cu autobuzele panoramice hop on hop off sau vizitati imprejurimile.
Stacks Image 2497
SANTA MARTA
Terminalul de croaziera se afla la o distanta de aproximativ 1 km de centrul orasului. Santa Maria este un oras destul de mic care poate fi vizitat pe jos. La iesirea din port veti gasi diferiti operatori de turism care organizeaza tururi si excursii. Orasul in sine este foarte frumos, cu o arhitectura mixta coloniala si republicana care atrage o multime de vizitatori in fiecare saptamana.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti