TOTUL DESPRE PORTURILE DIN COSTA RICA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
Stacks Image 470
CURU
Navele de croaziera nu vor putea andoca aici, asa ca pasagerii vor fi transportati cu serviciul de barci tender la tarm. Se recomanda tururile si excursiile prin imprejurimi. Aceste tururi ofera plimbare prin salbaticie, caiac, alpinism, snorkeling si plimbari la Insula Tortuga.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 499
GOLFITO
Navele de croaziera vor andoca la o distanta mica de mers pe jos de centru. Ca transport local puteti folosi o barca taxi care va va transporta la una din numeroasele plaje faimoase de aici. Golfito este situat pe coasta de sud si este inconjurat de mai marele Golf Dulce.
Plajele sunt principala atractie a zonei. Pentru cei care opteaza pentru excursii se recomanda sa foloseasca spray cu protectie impotriva tantarilor si sa se imbrace cu tricouri cu maneca lunga.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 549
GOLFUL DRAKE
Portul Drake Bay se afla in resortul Marenco. Pasagerii vor fi transportati de la nava la tarm. Va recomandam excursiile organizate pentru a admira cat mai multe din aceasta tara minunata. Punte de legatura intre America de Nord si cea de Sud, Costa Rica este o tara care castiga teren in fata altor destinatii turistice. Adesea numita si “Elvetia” din America Centrala, la tot pasul sunt privelisti spectaculoase, munti, vulcani, plaje, rauri si lacuri.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 520
INSULA TORTUGA
Insula Tortuga este adesea privita ca cea mai frumoasa insula din Costa Rica. Este alcatuita din 2 insule mai mici, cu nisipuri albe si fine si plaje intinse. Daca doriti sa calatoriti in afara orasului, nu uitati de protectia impotriva tantarilor.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 570
PLAYAS DEL COCO
Pasagerii navelor de croaziera vor debarca in portul din Playa del Coco. Unul din cele mai vechi orase de pescari din Guanacaste, Playa del Coco este si in prezent o destinatie atractiva. Pentru transport puteti alege un taxi pe apa, care va va transporta in orase ca Coco, Tamarindo, Flamingo si Hermosa.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 626
PUERTO CALDERA
Unele nave de croaziera de la Princess si Celebrity andocheaza in Puntarenas, in timp ce altele (Holland America, Windstar) andocheaza in Puerto Caldera, aflat la o distanta de 20 de minute cu taxiul. Bucurati-va de un paradis tropical si admirati frumusetile locului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.
Stacks Image 669
PUERTO LIMÒN
Navele de croaziera vor andoca in portul cargo, aflat la o distanta destul de mica de oras. Langa terminal se afla o piata cu obiecte artizanale. Desi a fost lovit de multe cutremure, Puerto Limon inca pastreaza o arhitectura fascinanta si foarte multe piete colorate in aer liber. Piata principala se afla in centrul orasului, iar aici se gasesc suveniruri sculptate si foarte multe obiecte artizanale. Tarifele taxiurilor sunt negociabile, asa ca puteti sa va angajati un taxi sa va arate frumusetile locului.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 712
PUNTARENAS
Navele de croaziera vor andoca in centrul orasului. Va puteti plimba de-a lungul plajei pe Paseo de los Turistas, un bulevard care duce pana aproape de marginea orasului. Orasul in sine este o destinatie foarte populara datorita pozitionarii lui centrale si caii usoare de acces catre plajele si zonele din apropiere. Puteti opta pentru tururi spre Braulio Carrillo National Park sau alte imprejurimi.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

Stacks Image 648
QUEPOS
Terminalul de croaziera se afla in portul din Quepos. In port se gasesc destul de multe magazine, restaurante, galerii, baruri si hoteluri, iar distanta pana in centrul orasului este una mica si poate fi parcursa pe jos. Puteti opta pentru excursii la Parcul National Manuel Antonio sau puteti inchiria o barca pentru a naviga pe mare cateva ore.
Copyright © John Smith, All Rights Reserved.

  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti