TOTUL DESPRE PORTURILE DIN CROATIA

croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
steagul croatiei
Navele mari de croaziera andocheaza la 2.5 km de centru, iar cele mai mici ancoreaza in vechiul port chiar in inima orasului. In cazul in care linia de croaziera nu va pune la dispozitie transfer, puteti alege transportul local cu autobuzele 1a, 1b si 8 pana in centrul istoric sau taxiul pentru 10 euro pe sens. Centrul istoric este destul de mic, asa ca va puteti plimba pe jos pe aici. Nu ratati o plimbare pe Zidurile orasului precum si o vizita la Muzeul de Arta Moderna si la Pile Square de unde puteti sa admirati privelistea catre port. Principala zona destinata shoppingului se afla pe strada Placa Stradun si pe stradutele mici din jurul ei.

TERMINALUL DE CROAZIERE

PORTUL VECHI

Navele de croaziera vor ancora in port, iar pasagerii vor fi transportati cu serviciul de barci tender in centrul orasului. Vizitati Centrul Istoric, Catedrala St. Stefan, Manastirea Franciscana Stari Grad Tvrdalj si admirati cladirile baroce, podetele micute si privelistile spectaculoase. Nu plecati din Hvar fara sa incercati celebra placinta cu ardei si faceti o plimbare pe promenada sau o oprire la unul din barurile din port.
Navele mici de croaziera andocheaza in centrul orasului, iar cele mari isi transfera pasagerii cu serviciul de tender la debarcader. Centrul istoric este destul de mic cu strazi inguste din piatra. Orasul are o populatie de 3000 de locuitori, dar este un oras foarte popular si cu foarte multi turisti. Vizitati Catedrala, Biserica Crkva Gospojina, Muzeul Orasului si casa faimosului explorator Marco Polo.
Pasagerii vor fi transportati cu serviciul de tender la tarm. De aici la stanga, veti vedea Parcul Angiolina cu Villa Angiolina care merita vizitata. De aici urmati strada principala pentru a ajunge in centru. Orasul este ridicat pe un deal, iar privelistile de sus sunt impresionate. In oras veti gasi o multime de restaurante, hoteluri, magazine si baruri.
Terminalul de croaziera se afla la debarcaderul Rijeka, langa amfiteatru. Centrul Istoric si Castelul se afla la 15 minute de mers pe jos. Vizitati Arena, al 6-lea cel mai mare amfiteatru roman, Forumul si insulele Brijuni din apropiere. Pula este cel mai mare oras din peninsula Istria si un port important la Marea Adriatica.
Terminalul de croaziera se afla in centrul orasului, aproape de gara centrala si statiile de autobuz. Aveti la dispozitie doua autobuze (NR. 2 si NR. 8) care merg de la un capat la celalalt al partii centrale a orasului, si opresc pe langa punctele de atractie importante. In oras veti gasi foarte multe centre comerciale, Rijeka Tower fiind cel mai mare mall din aceasta parte a Europei.
Majoritatea navelor de croaziera isi vor transporta pasagerii cu barcile tender in portul vechi, aproape de centrul orasului. Robinj este printre ultimele porturi veritabile mediteraneene destinate pescuitului. Centrul se poate parcurge pe jos, doar sa aveti pantofi comozi.
Terminalul de croaziera se afla in portul din Siebenik, aflat in centrul orasului. Punctul de atractie al orasului este Catedrala Saint Jakov, o bazilica cu o cupola de 32 de metri inaltime. Plajele din imprejurimile orasului sunt foarte curate si frumoase, asa ca va puteti relaxa la soare sau inotand.
Portul este situat in centrul orasului in apropiere de statia de tren si de autobuz. Daca in port se afla mai mult de o nava de croaziera, pasagerii vor fi transportati cu tenderul chiar si mai aproape de bulevardul central. Centrul istoric al orasului este in Patrimoniul UNESCO si poate fi parcurs pe jos. De asemenea puteti alege varianta autobuzelor hop on hop off care va duc la toate obiectivele turistice importante. Pentru cumparaturi mergeti la cea mai faimoasa piata, Green Market, Pazar, langa Palat.
Acesta este un port de tender, navele de croaziera nu vor andoca aici. Triluke Bay este parte a insulei Long Island, cea mai mare insula de pe coasta Dalmata. Orasul Zaglav este situat pe partea vestica a insulei si are o populatie de 369 de locuitori.
Terminalul de croaziera se afla in portul din Trogir. Una din atractiile orasului o reprezinta promenada si stradutele mici din imprejurimi care sunt in Patrimoniul UNESCO. Orasul este destul de mic, poate fi parcurs pe jos. De aici puteti ajunge si in Split cu autobuzul 37 din statia Domovinskog intr-o ora.
Portul din Zadar se afla in centrul orasului. De aici ajungeti foarte repede catre toate zonele importante, cele de shopping sau obiectivele turistice. Pe coasta orasului puteti vedea morsque orgulje, un instrument muzical arhitectural, fiind si primul de acest gen din lume. Plimbati-va pe strazile din Centrul Istoric si admirati ruinele romane, bisericile medievale si cateva muzee interesante.
  • Va rugam sa luati in considerare ca toate informatiile despre porturi contin repere aproximative. Cu toate ca ne-am straduit sa alcatuim cea mai vasta baza de date menita sa va ajute in planificarea croazierei, nu ne putem asuma raspunderea pentru orice discordanta sau informatie eronata.

NAVIGATI PRIN SITE EXPLORAND FIECARE SECTIUNE:

LUATI LEGATURA CU NOI

  • Tel: 021 410 00 72
  • Tel: 0371 183 499
-
  • Email: info@clubcroaziere.ro
  • Adresa: Calea Mosilor - Intrarea General Ipatescu, Nr. 3, Sector 2, Bucuresti