croaziere costa - accesibile tuturor si distractive pentru intreaga familie
croazierele holland america line sunt mereu elegante si rafinate
croazierele princess cruises combina perfect serviciile premium cu o atmosfera relaxanta si primitoare la bordul navelor sale

Informatii despre modul in care prelucram datele personale pe care ni le furnizati atunci cand va abonati la Newsletter de exemplu gasiti aici …
  • Am construit aceasta sectiune in mod special pentru aceia dintre dumneavoastra cu un mare apetit pentru croaziere cu adevarat deosebite - bijuterii ale marilor! In aceasta pagina selectam in permanenta acele itinerarii de croaziera, care isi croiesc drumul spre cele mai frumoase si putin frecventate colturi ale lumii.

    Ideea in spatele acestei sectiuni este de a va oferi oportunitatea de a va imbarca intr-o croaziera de neuitat, care de preferinta ajunge in porturi la care acum 20 - 30 de ani doar o mana de oameni ar fi putut visa si care si in zilele noastre sunt atat de greu accesibile incat nu veti intalni decat putini calatori in voiajele dumneavoastra care sa poata spune ca au fost acolo. Marele avantaj al unei croaziere in acest caz este ca poate ajunge in porturi ce nu se afla nici pe departe pe principalele harti de tranzit aeronaval sau rutier, precum Insula Pastelui, Insula Sfanta Elena, Noua Caledonie, Samoa Americana, Tahiti, Insulele Faroe, Groenlanda etc.

    Daca sunteti in cautarea unei croaziere cu adevarat deosebite, stati cu ochii pe aceasta pagina, fiindca noi va aducem cele mai interesante noi itinerarii si cautam mereu si cel mai bun pret pentru ele!
    Andrada Munthiu Popescu Director de Comunicare
Stacks Image 104925
Suntem deschisi pentru dumneavoastra:
De Luni pana Vineri de la 10:00 la 18:30
Co-ordonatele noastre GPS:
Longitudine: 44.440338 / Latitudine: 26.117538
Luati legatura cu noi